Δεν... νιώθει ο τύπος!

  1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.2020 10 29 1700

   Η δεύτερη ανάγνωση των σημερινών ορισμών για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, δεν αφήνουν περιθώρια για μεγάλη... ποικιλία σε συμπεράσματα.

  Ο Κλάτενμπεργκ είναι του... τρελού. Του γιατρού όμως! Με την καλή έννοια, αφού μόνο ένας τέτοιος θα μπορέσει ή τουλάχιστον έχει πιθανότητες να σταθεί απέναντι στον... κανιβαλισμό. Μπροστάρης και "ασπίδα" των διαιτητών, όσον αφορά στην εξωτερική του πολιτική, αλλά με τα... εσωκομματικά της διαιτησίας, δεν παίρνει χαμπάρι.
  Κοτσάνης και Μανούχος πήραν διπλό (!) ορισμό! Από δύο VAR ο καθένας.

  Ο Αγγλος με μετρημένα κουκιά τους ρέφερι που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο video assistant referee, επέλεξε να αφήσει εκτός τον Διαμαντόπουλο -για τον οποίο ειρήσθω εν παρόδω, στο review της περασμένης αγωνιστικής, πρώτη φορά η ΚΕΔ εξέφρασε... συναίσθημα για διατητικό λάθος- βάζοντας παράλληλα τον Τζοβάρα 4ο (αντί κάποιου "νέου") που είναι πιστοποιημένοι.
  Τον Αρκά που έχει σφυρίξει μόλις δύο παιχνίδια, τον... άδειασε χωρίς πολλά - πολλά. Τον Μανούχο που επίσης έκανε, σύμφωνα με την ΚΕΔ, λάθος στο Περιστέρι, τον στήριξε και τον όρισε σε δύο παιχνίδια!

  Επίσης επέλεξε να αφήσει εκτός και τον Βάτσιο (που έδωσε καρτα σε λάθος παίκτη, έμμεσο που δεν δίνεται και έκανε διατάσεις όταν γινόταν έπανελεγχος στο VAR) που μπορεί να σφυρίξεί και να βάλει στο VAR κάποιον από τους πιστοποιημένους που ορίστηκαν να παίξουν ματς!

  Το μήνυμα του Κλάτενμπεργκ είναι ξεκάθαρο και δεν επιδέχεται δεύτερη μετάφραση.

  Ο Αγγλος δεν φαίνεται να... χαμπαριάζει. Το ταμείο θα γίνει στο τέλος, αλλά μέχρι στιγμής δείχνει οτι έχει δικό του... Θεό! 

  facebook follow

  Πρωτοσέλιδα

  ANALYSIS

  ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

  VIDEO QUIZ

  © Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

  Created by ONEHOST