Το… ξενύχτησαν Καπέλα και τεχνικοί

  1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.ked

  Της… εκδιδομένης στα Γιάννινα. Το γκολ του Ελ Αραμπί που ακυρώθηκε ως οφσάιντ προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από πλευράς ανθρώπων του Ολυμπιακού. Άλλο θέμα αυτό. Οι διαιτητές έφυγαν κατά τα μεσάνυχτα από το «Ζωσιμάδες», αλλά πάμε παρακάτω.

  Το… ζουμί είναι στα όσα ακολούθησαν μετά το τελευταίο σφύριγμα του Καραντώνη, στο κτίριο στην Κηφισίας που στεγάζεται το VAR. Eκεί βρισκόταν και ο VAR leader της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Ζοάο Καπέλα. Ο 45χρονος Πορτογάλος είδε τη φάση και το… ξενύχτησε κάπως.

  Οι κεραίες της στήλης έπιασαν ότι ασχολήθηκε πολύ με τη συγκεκριμένη φάση. Αφού τελείωσε το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ολυμπιακό, μαζί με τους τεχνικούς για περίπου μια ώρα, έβαζαν γραμμές. Ξανά και ξανά.

  Σε όλες τις περιπτώσεις η κόκκινη ήταν μπροστά από τη μπλε. Σε όλες τις περιπτώσεις ο Ελ Αραμπί ήταν σε θέση οφσάιντ. Οριακά αλλά ήταν. Τι να κάνουμε. Γι αυτό άλλωστε και μετά από τη δική του εισήγηση στον Κλάτενμπεργκ, η ΚΕΔ έβγαλε χθες πρωί – πρωί ανακοίνωση, δικαιώνοντας Κοτσάνη και Απτόσογλου που ήταν οι Varιστες του αγώνα, για την απόφαση τους να μην μετρήσει το γκολ του Ολυμπιακού.

  Τώρα για τα όσα έγιναν εντός των αποδυτηρίων που δεν έδειξαν οι κάμερες, είχαμε θεματάκια. Οι διαθέσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού φάνηκαν από τον αγωνιστικό χώρο, πριν ακόμα αποχωρήσει η διαιτητική ομάδα. Ο Καραντώνης χωρίς να έχει την παραμικρή ευθύνη, δέχθηκε τη φραστική επίθεση των Πειραιωτών. Για αρκετή ώρα. Μάλιστα η διαιτητική ομάδα μέχρι να γράψει τα όσα συνέβησαν και ειπώθηκαν, στο φύλλο αγώνα, αποχώρησε μετά τα μεσάνυχτα από το “Ζωσιμάδες”. Πολλά από τα «γαλλικά» που ακούστηκαν έχουν γραφτεί αναλυτικά.

  facebook follow

  Πρωτοσέλιδα

  ANALYSIS

  ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

  VIDEO QUIZ

  © Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

  Created by ONEHOST