ΚΕΔ: «Σωστή η απόφαση»

  1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.2020 10 05 1159

  Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΕΔ βάζοντας και την φωτογραφία του Ελ Αραμπί στο οφσάιντ του γκολ. «Διαπιστώσαμε ότι το κεφάλι και ο ώμος του επιθετικού βρίσκονται σε θέση οφσάιντ».
  Μεγάλη συζήτηση ξέσπασε από το βράδυ της Κυριακής για τη φάση, που διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός στους Ζωσιμάδες. Οι «ερυθρόλευκοι» εξέδωσαν σκληρή ανακοίνωση κατά της ΚΕΔ και του Κλάτενμπεργκ για την φάση που ακυρώθηκε το γκολ του Χασάν, ως οφσάιντ του Ελ Αραμπί.

  Το πρωί της Δευτέρας, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας με ανακοίνωσή της εξηγεί τι έγινε στην συγκεκριμένη φάση.

  Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΕΔ:

  «Κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα της Super League 1 μεταξύ ΠΑΣ Γιάννινα και Ολυμπιακού, σημειώθηκε τέρμα το οποίο στη συνέχεια εξετάστηκε με το VAR.

  Μετά τον έλεγχο από το VAR και χρησιμοποιώντας τη νέα τρισδιάστατη τεχνολογία (3D), χαράσσεται μια γραμμή η οποία χρησιμοποιεί ως σημείο αναφοράς τον βραχίονα του αμυντικού προς το επίπεδο του αγωνιστικού χώρου και στη συνέχεια κατά μήκος του αγωνιστικού χώρου προκειμένου να καθοριστεί κατά πόσον ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε θέση οφσάιντ.

  Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία που παρέχεται από τη Media Pro, διαπιστώσαμε ότι το κεφάλι και ο ώμος του επιθετικού βρίσκονται σε θέση οφσάιντ και, ως εκ τούτου, η απόφαση να ακυρωθεί το γκολ είναι σωστή σύμφωνα με τους Κανόνες του Παιχνιδιού».

  facebook follow

  Πρωτοσέλιδα

  ANALYSIS

  ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

  VIDEO QUIZ

  © Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

  Created by ONEHOST