Ηταν... αλλού η Κουρομπύλια!

  1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.2020 10 04 1313

  Λάθος που θα μπορούσε εύκολα να αποφευχθεί στο Αγρίνιο. Στο 15' της αναμέτρησης ο Βάντερσον ανατρέπει εκτός περιοχής τον Κρέσπι. Ο Ευαγγέλου αρχικά έδειξε πέναλτι, αλλά μετά από παρέμβαση του VAR (Σκουλάς), άλλαξε την απόφαση του, καταλογίζοντας φάουλ και αποβάλλοντας, σωστά, τον δεξιό μπακ της Λαμίας.

  Το λάθος διορθώθηκε, ωστόσο θα μπορούσαν να γλιτώσουν το 7.9.

  Τεράστια ευθύνη φέρει η βοηθός Κουρομπύλια. Και είναι τεράστια για τους απλούς λόγους. Είναι έμπειρη και διεθνής. Οφειλε να βοηθήσει, να δει, να ενημερώσει τον Αθηναίο ρέφερι (που δύσκολα θα μπορούσε να το δει ο ίδιος) οτι το μαρκάρισμα ήταν εκτός περιοχής. Η Κουρομπύλια έχασε τελείως τη φάση, αφού δεν είδε καν παράβαση (!) στο μαρκάρισμα. Οπότε το μέσα-έξω ήταν... ψιλά γράμματα!

  Πολύ καλή βοηθός, αλλά στο Αγρίνιο στη φάση του 15ου λεπτού, ήταν... αλλού. "Φθηνό" λάθος που δεν δικαιολογείται από τα... ένσημα και τις παραστάσεις της στη διαιτησία!

  Στα συν που μετά το λάθος, που έγινε πολύ νωρίς στο ματς, ο ρέφερι της αναμέτρησης, δεν... έχασε τον έλεγχο, βγάζοντας με άνεση το παιχνίδι, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να γίνει αποδέκτης συγχαρητηρίων από τους ανθρώπους των δύο ομάδων.

  facebook follow

  Πρωτοσέλιδα

  ANALYSIS

  ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

  VIDEO QUIZ

  © Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

  Created by ONEHOST