Πολλά λάθη και... άκυρα support!

  1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.2020 09 13 1441

  Oλα τα "don't" στη συνεργασία διαιτητή - VΑRιστα στο "Βικελίδης". Κάνοντας το ταμείο δεν ξέρεις ποιος εκ των δύο έχει κάνει τα περισσότερα και τα πιο σοβαρά λάθη.

  Κακό απόγευμα για Διαμαντόπουλο - Μανούχο και πρεμιέρα με το αριστερό στο πρωτάθλημα για τη διαιτησία.

  Το πρώτο πέναλτι που καταλογίζει ο Διαμαντόπουλος υπέρ της Λαμίας δεν υπάρχει. Ο Βασιλόγιαννης επιδιώκει την επαφή με το χέρι του Κουέστα και την πτώση για να πάρει το σφύριγμα. Ο Διαμαντόπουλος στη ροή του αγώνα την... πατάει και δείχνει βούλα. Ο Μανούχος για δικούς του λόγους κάνει support μέσα σε... δευτερόλεπτα! Λάθος διπλό. Μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης σαφώς και φέρνει ο VAR, που όφειλε να στείλει στο μόνιτορ τον Αρκά ρέφερι.

  Στη φάση που σκοράρει δεύτερο γκολ η Λαμία και κακώς ακυρώθηκε:

  O Νιάσε προσπαθεί να «σπρώξει» τη μπάλα στα δίχτυα με το γόνατό του. Ο Τζέγκο προσπαθεί να διώξει με κεφαλιά πηγαίνοντας προς το αντικανονικά υψωμένο πόδι του επιτειθέμενου. Πριν το κεφάλι έρθει σε κοντινή απόσταση με το γόνατο παίζει με πρόθεση τη μπάλα με το χέρι. Υπάρχει πέναλτι και κόκκινη κάρτα. Γκολ δεν θα έπρεπε να καταλογίσει ο ρέφερι, να αφήσει δηλαδή το πλεονέκτημα αφού ο Νιάσε είχε σηκώσει το πόδι αρκετά ενώ γύρω του υπήρχαν αντίπαλοι. Σε τέτοιες ιδιαίτερες φάσεις πρέπει να δίνεται, σε δεύτερο χρόνο, η δυνατότητα, στη κάθε πλευρά, να «πάρει» το δικό της αποτέλεσμα, ή γκολ, ή απόκρουση (πέναλτι). Ο Διαμαντόπουλος δεν είδε το χέρι. Ο Μανούχος στο VAR, πάλι ήταν.. αλλού! Σε χρόνο dt έκανε και πάλι support στην λανθασμένη απόφαση του διεθνή διαιτητή.

  Ούτε στο πέναλτι υπέρ του Αρη υπάρχει παράβαση. Ο Μπερτόλιο νιώθει επαφή, η οποία σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται αντικανονική και πέφτει για να πάρει το πέναλτι. Λάθος απόφαση του Διαμαντόπουλου. Iσως η μοναδική φάση που μπορεί να δικαιολογηθεί το support του Μανούχου.

  Παρατηρητής ήταν ο Μπίκας (Χαλκιδικής), ο οποίος ενημέρωσε οτι θα κάνει χρήση βίντεο.

  facebook follow

  Πρωτοσέλιδα

  ANALYSIS

  ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

  VIDEO QUIZ

  © Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

  Created by ONEHOST