Ελα ρε; Οφσάιντ το γκολ στο Βόλο!

  1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1. 2020 07 22 13 55 34
  Μετά από εκείνο το ματς, να θυμίσουμε, οτι:
   
  1. Δύο φορές άγνωστοι "επισκέφθηκαν" το σπίτι του Ευαγγέλου που ήταν στο VAR, προξενώντας υλικές ζημιές.
   
  2. Η ζωντανή... εγκυκλοπαίδεια της διαιτησίας, Χέρμπετ Χούμπελ είχε ζητήσει με επίσημη τοποθέτηση του την παραδειγματική τιμωρία Φωτιά - Ευαγγέλου - Φίλου. "Αυτού του είδους η διαιτητική απόδοση δεν μπορεί να είναι αποδεκτή σε κανένα κορυφαίο πρωτάθλημα, είμαι δε υπέρ οποιασδήποτε παραδειγματικής τιμωρίας αποφασιστεί από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας", ανέφερε στην αλήστου μνήμης δήλωση του που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ!
   
  3. Στο πλευρό του Αυστριακού τάχθηκε με επίσημη ανακοίνωση και η ΚΕΔ, κάνοντας λόγο για "απόδοση κατώτερη κάθε προσδοκίας"!
   
  4. Ο Σάββας Θεοδωρίδης κατέθεση μήνυση εις βάρος όλης της διαιτητικής ομάδας της συγκεκριμένης αναμέτρησης!
   
  Απαντες οφείλουν μια συγνώμη (το ελάχιστο) στην διαιτητική ομάδα εκείνης της αναμέτρησης που λοιδωρήθηκε από όλους. Ακόμα και από εκείνους που όφειλαν να την προστατέψουν. 
   

  Διαβάστε την ανακοίνωση της ΚΕΔ και δείτε σε φωτογραφίες: 

  Κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε, σε ορισμένα παιχνίδια της SL1, υπήρξαν κάποιες διαιτητικές αποφάσεις των οποίων η ορθότητα όσον αφορά τον κανόνα 11 (offside), αμφισβητήθηκε έντονα και οι οποίες "σήκωσαν" μεγάλο θόρυβο, προκαλώντας "καυστικές" επιθέσεις ενάντια στους αξιωματούχους αγώνα, υπερθεματίζοντας κυρίως την έλλειψη χρήσης της γραμμής offside του συστήματος VAR και το κενό στην ακρίβεια στην λήψη της απόφασης που αυτή δημιουργούσε.

  Η ΚΕΔ στη διαρκή της προσπάθεια επίτευξης διαφάνειας, έγκυρης ενημέρωσης, πάντα σύμφωνα με τους Κανόνες Παιχνιδιού, και προς αποκατάσταση των πραγματικών γεγονότων, προχώρησε με τη συνδρομή της τεχνολογίας στε λεπτομερή ανάλυση έξι τέτοιων περιπτώσεων (με χρήση της τεχνολογίας Virtual Offside Line που είναι πλέον διαθέσιμη) στοχεύοντας στην πλήρη διαλεύκανσή τους, για όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς.

  Συνοψίζοντας, από τις 6 παραπάνω περιπτώσεις που αναλύθηκαν, παρά το γεγονός ότι ήταν εξαιρετικά δύσκολο να ληφθεί ακριβής απόφαση με "γυμνό μάτι" και με δεδομένη εκείνη τη στιγμή την έλλειψη της Virtual Offside Line, πάρθηκαν τελικά πέντε σωστές αποφάσεις και μονάχα μία λανθασμένη.

  Με βάση τα παραπάνω, η ΚΕΔ θα ήθελε να δώσει έμφαση στον υψηλό βαθμό συγκέντρωσης που επέδειξαν οι αξιωματούχοι των αγώνων, ο οποίος συνέβαλε καθοριστικά στο να ληφθούν τελικά οι σωστές αποφάσεις στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων που παρατέθηκαν, και με την ευκαιρία αυτή επιθυμεί να ευχαριστήσει τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές και τους αξιωματούχους των ομάδων, που στο πνεύμα του Fair-Play σεβάστηκαν τις όποιες αποφάσεις ελήφθησαν.

  facebook follow

  Πρωτοσέλιδα

  ANALYSIS

  ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

  VIDEO QUIZ

  © Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

  Created by ONEHOST