Ο σίγουρος και οι δύσκολοι!

  1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.2020 07 07 0956

  Τέλος εποχής για Περέιρα. Ο Πορτογάλος αποχωρεί από την ΚΕΔ. Σίγουρα και ο Λίντμπεργκ, ίσως και ο Μάριν.

  Ψάχνουμε πλέον τον επόμενο αρχιδιαιτητή. Κοινής αποδοχής από τους Big-4 προτείνει ο Ζόραν Λάκοβιτς, ο οποίος θα επιλεγεί με ψηφοφορία από μια λίστα που θα περιλαμβάνει 2-5 ονόματα. Ο νέος πρόεδρος της ΚΕΔ που θα υπογράψει διετές συμβόλαιο, θα επιλέξει ο ίδιος τους συνεργάτες του. 

  Οσον αφορά στους νέους πίνακες διαιτησίας, σύμφωνα με πληροφορίες θα βγουν από την τωρινή ΚΕΔ. Το ρεπορτάζ αναφέρει οτι θα αναρτηθούν μετά τον τελικό κυπέλλου, τέλη Ιουλίου, αρχές Αυγούστου. Αφαιρέσεις δεν θα γίνουν πολλές, ελάχιστες για την ακρίβεια, ίσως και καθόλου Υπάρχει η σκέψη να μεγαλώσει το νούμερο. Φέτος ήταν 26. Η ΚΕΔ, λόγω και του VAR, εξετάζει το ενδεχόμενο να αυξηθεί ο αριθμός. Στους υποψήφιους για άνοδο, ο Αθηναίος Περράκης θεωρείται σίγουρος. Οι πληροφορίες τον θέλουν να έχει ήδη καπαρώσει μια θέση στη Σούπερ Λιγκ!

  Τέλος, δύο διεθνείς είναι… δύσκολοι. Οι προτάσεις της ΕΠΟ για το σήμα της FIFA γίνονται τέλος Σεπτεμβρίου. Ουδείς γνωρίζει αν θα χάσουν μόνο το σήμα της FIFA, αλλά θα παραμείνουν στον πίνακα. Αν και για τον έναν -τον παλιό- είναι δύσκολο να σωθεί ξανά! Ο δεύτερος που κινδυνεύει είναι “φρέσκος” διεθνής.

  Eφόσον ανοίξει θέση διεθνή, ο Μανούχος από την Αργολίδα είναι το μεγάλο φαβορί. 

  facebook follow

  Πρωτοσέλιδα

  ANALYSIS

  ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

  VIDEO QUIZ

  © Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

  Created by ONEHOST