Οργανωμένο το "έγκλημα"!

  1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.2020 07 06 0046

  Οργανωμένο το “έγκλημα” στο ΟΑΚΑ. Κομίνης και Σκουλάς, αμφότεροι διεθνείς, έδωσαν ένα ακόμα tip σε εκείνους που θέλουν ξένους διαιτητές και στα ντέρμπι των…. τοπικών πρωταθλημάτων.
  Ο Γιώργος Κομίνης έπρεπε έχει «ξηλωθεί» από την ΚΕΔ μετά το αλήστου μνήμης ΠΑΟΚ – ΑΕΚ τον Μάρτιο του 2018. Δεν το έπραξε. Ο Γιώργος Κομίνης όφειλε να φύγει μόνος του, μετά από εκείνο το ματς. Ούτε αυτό έγινε, με συνέπεια να συνεχίζει να μας… ταλαιπωρεί και να εκθέτει ανεπανόρθωτα την Ελληνικη διαιτησία.

  Ο Μανώλης Σκουλάς πήρε το σήμα της FIFA τον Ιανουάριο του 2019. Ενάμιση χρόνο διεθνής και ακόμα δεν έχει σφυρίξει ντέρμπι!

  Αρκετά όμως με τον πρόλογο… Στην ουσία τώρα.

  Στο 41΄ ο Μπα -που είχε ήδη κίτρινη κάρτα και ριψοκίνδυνο φάουλ κάνει στον Ανουάρ και ανακόπτει υποσχόμενη επίθεση, που έπρεπε να τιμωρηθεί με κίτρινη, που θα ήταν η δεύτερη.

  Πάμε τώρα στη φάση των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου. Πολλοί την είδαν, λίγοι τα κατάλαβαν όλα.

  Αρχικά ο Κομίνης δίνει φάουλ για μαρκάρισμα του Ανουάρ στον Βαλμπουενά. Aπό κει και μετά ξεκινάει ένας πραγματικός τραγέλαφος.

  O Koμίνης δίνει ένα ανύπαρκτο πέναλτι. Οκ, έτσι το είδε αρχικά, έτσι το έδωσε.

  Ο Varιστας Σκουλάς οφείλει να ελέγξει αν η παράβαση είναι εντός ή εκτός περιοχής. Επειδή πρόκειται για factual decision, δεν χρειάζεται on field review. Αποφασίσει ο VAR. Πάμε τώρα.

  Για να κληθεί ο Κομίνης να δει τη φάση στο μόνιτορ σημαίνει οτι ο Σκουλάς τον στέλνει για να δει αν υπάρχει παράβαση. Οπως προαναφέρθηκε το αν είναι μέσα ή έξω, το βλέπει ο VAR και δεν απαιτείται on field review.

  Στο μόνιτορ όμως, δίνει στον Κομίνη, πλάνο ΜΟΝΟ από την κάμερα του offside! Αρα τον στέλνει για να δει αν είναι εντός ή εκτός περιοχής. Άρα ο Σκουλάς θεωρεί ότι υπάρχει ΠΕΝΑΛΤΙ. Σε διαφορετική περίπτωση θα του έδινε λήψεις και από τις άλλες κάμερες. Από εκείνες (ιδίως εκείνη πίσω από τέρμα) που ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ είδε ότι δεν υπάρχει καμία παράβαση πέναλτι!

  Μια φάση, τέσσερα λάθη από δύο διεθνείς διαιτητές. Εναν που έπρεπε να είχε παραδώσει σήμα – σφυρίχτρα πριν δύο χρόνια και έναν που δεν έπρεπε να γίνει ποτέ!

  Ο Κομίνης δίνει φάουλ για μαρκάρισμα εντός περιοχής που δεν υπάρχει όμως παράβαση. Δύο λάθη.
  Ο Σκουλάς τον φωνάζει να δει εάν είναι μέσα ή έξω και δεν του δίνει πλάνο από τις κάμερες που δείχνουν ξεκάθαρα οτι δεν υπάρχει πέναλτι. Αλλα δύο λάθη!

  Ευτυχώς που το ματς ήταν βαθμολογικά αδιάφορο και χωρίς κόσμο!

  Υ.Γ. Είναι δυνατόν, ότι και να έχει κάνει ένας διαιτητής και μάλιστα ΔΙΕΘΝΗΣ, να του την “πέφτει” ένας προπονητής, να του ζητάει να ξαναδεί το μόνιτορ και εκείνος να γυρνάει πίσω και να ξαναβλέπει τη φάση;

  Πηγή: sportime

  facebook follow

  Πρωτοσέλιδα

  ANALYSIS

  ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

  VIDEO QUIZ

  © Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

  Created by ONEHOST