"Δεν θα πω όχι, αν προταθώ"

  1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.DIMITRIOU

  Για τις επικείμενες εκλογες στην ΕΠΟ και στο ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος,  αναφέρθηκε ο Παναγιώτης Δημητρίου. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών μίλησε και για την ΚΕΔ, τονίζοντας το αυτονόητο, οτι δεν είναι ευχαριστημένος. Παράλληλα εξέφρασε την άποψη οτι ο αρχιδιαιτητής πρέπει να είναι ξένος. 

  To piazzasports παρουσιάζει τα πιο σημαντικά σημεία της συνέντευξης:

  Για το πότε θα γίνουν εκλογές στην ΕΠΟ: "Ιούνιο και οχι Ιούλιο οι εκλογές. Μετά τη λήξη των πρωταθλημάτων. Για να μπορεί να προγραμματιστεί η κάθε νέα διοίκηση. Τώρα υπάρχει η άποψη της Ομοσπονδίας που θέλει Ιούλιο και η άποψη Αυγενάκη που θελει να γίνουν Οκτώβριο. Δεν γνωρίζω γιατί ο κ. Αυγενάκης θέλει εκλογές τον Φθινόπωρο. Πρέπει οι δύο πλευρές να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να βρουν λύση".

  Οσον αφορά τον τρόπο του εκλογικού συστήματος είπε: "Για να υπάρξει αλλαγή πρέπει να περάσει από συνέλευση της ΕΠΟ για να αλλάξει το καταστατικό. Αλλιώς δεν μπορεί να αλλάξει. Πιστεύω οτι στη παρούσα φάση η εκλογική διαδικασία δεν μπορεί να γίνει με διευρυμένο σύστημα. Επί Σαρρή διευρύνθηκε το εκλογικό σύστημα. Πήγε στους 180 και όταν ήρθε η FIFA πριν τρία χρόνια το επανέφεραν στη μια ψήφο ανά μέλος της ΕΠΟ. Και στις εκλογές FIFA/UEFA μια ψήφο έχουν τα νησιά Φερόε, μια και η Αγγλία".
  Για το πόσες παρατάξεις θα υπάρξουν: "Δεν είμαι σε θέση να σας απαντήσω. Γίνονται διεργασίες. Στις προσεχείς μέρες, μέχρι το τέλος του Ιουνίου θα έχει ξεκαθαρίσει ποιοι θα είναι υποψήφιοι"

  Για το ενδεχόμενο δικής του υποψηφιότητας: "Αν προταθώ από Ενώσεις και ομάδες, δεν θα πω οχι. Δεν το αποκλείω να είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές. Η Ομοσπονδία πρέπει να ασχοληθεί με το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Πρέπει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να βοηθηθεί περισσότερο και η ΕΠΟ πρέπει να δώσει λύσεις".

  Για την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων: "Για τη Σούπερ Λιγκ 1 πρέπει να αποφασίσουν οι ΠΑΕ. Το σενάριο για 18 ομάδες δεν με βρίσκει σύμφωνο. Οι 16 ομάδες είναι το... ταβάνι για την κατηγορία. Οσον αφορά στη Σούπερ Λιγκ 2 και τη Football League

  Για τη διαιτησία: Δεν έχω ταχθεί υπέρ των ξένων διαιτητών. Η διαιτησία έχει δημιουργήσει προβλήματα στο ποδόσφαιρο. Φτάσαμε στο σημείο να έρθει διοικούσα και να μπουν επιτηρητές στην Ομοσπονδία. Οδηγούμεθα σε μια φάση ύφεσης πλέον. Τα πράγματα βελτιώνονται. Πρέπει να έρχονται ξένοι με φειδώ. Λίγοι ξένοι σε μεγάλα παιχνίδια με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οχι συνέχεια ξένοι διαιτητές. Αν έρχονται πολύ ξένοι δεν θα μπορέσουμε να βγάλουμε Ελληνες διαιτητές. Στη Τούμπα είδαμε έναν διαιτητή (σ.σ. Παπαπέτρου) ο οποίος πήγε εξαιρετικά".

  Για το κυπελλο και αν έρθουν ξένοι διαιτητες: "Λόγω της πανδημίας, νομίζω οτι είναι δύσκολο. Θεωρώ οτι θα τα παίξουν Ελληνες διαιτητές".

  Για την ΚΕΔ: "Δεν είμαι ευχαριστημένος από την ΚΕΔ. Πρέπει να δουλέψουν καλύτερα. Από την τριάδα των ξένων η άποψη που είναι οτι δεν επιτέλλεσαν έργο. Να είναι ξένος ο αρχιδιαιτητής και να πλαισιώνεται από Ελληνες".

  Για το VAR και τη γραμμή του οφσάιντ: "Επρεπε να μπει η γραμμή του οφσάιντ από την αρχή του πρωταθλήματος μαζί με το VAR. Πιστεύω οτι από τη νέα χρονιά θα υπάρχει η γραμμή σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος".

  facebook follow

  Πρωτοσέλιδα

  ANALYSIS

  ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

  VIDEO QUIZ

  © Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

  Created by ONEHOST