Πάλι στο... χιόνι θα τα γράψουν!

  1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.ked

  Ολα στο... πόδι. Η ΚΕΔ με μέιλ που εστάλη το μεσημέρι του Σαββάτου (και ενώ γνωρίζει από την προηγούμενη εβδομάδα πότε ξεκινάει το πρωτάθλημα) στέλνει τους διαιτητές να κάνουν το μοριακό τεστ για τον κορωνοϊο. Εννοείται οτι όπως αναφέρεται και στην αλληλογραφία, όσοι δεν μπορούν να μεταβούν στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη και δεν έχουν την δυνατότητα να πάνε σε Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, θα το κάνουν σε κάποιο διαγνωστικό κέντρο, θα το πληρώσουν από τη τσέπη τους και θα στείλουν την απόδειξη.

  Η οποία θα αρχειοθετηθεί μαζί με εκείνες από τα οδοιπορικά των τελευταίων σεμιναρίων (δεν έχουν πληρωθεί ούτε του περασμένου καλοκαιριού)!

  Στους παρατηρητές πήγε άλλο μέιλ; Η μήπως δεν έχουν φόβο να κολλήσουν- μεταδώσουν τον ιό; 

  Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, οι παρατηρητές θα μπαίνουν κανονικα στα αποδυτήρια. Στη Γερμανία δεν πάνε καν στο γήπεδο. Στις περισσότερες χώρες θα κάθονται στην εξέδρα. Στην Ελλάδα οι Τσιόδρας και Χαρδαλιάς έκαναν δουλίτσα, μάλλον!

  Αυτό το μέίλ έλαβαν οι διαιτητές και οι βοηθοί:

  "Αγαπητοί Διαιτητές και Βοηθοί Διαιτητές 1ης Κατηγορίας

  Σύμφωνα με τις βασικές αρχές που περιλαμβάνονται στο πρωτόκολλο υγιεινής και ασφάλειας που αφορά στη διεξαγωγή αγώνων Super League1 οι αξιωματούχοι αγώνα θα πρέπει να εξεταστούν για τον Covid-19. Προϋπόθεση για την έναρξη των αγώνων είναι η διενέργεια των εξετάσεων και ειδικώς του μοριακού τεστ ( real time RT-PCR).

  Οι δυνατότητες για τη διενέργεια του μοριακού test είναι οι εξής:

  · Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη σε συγκεκριμένο διαγνωστικό κέντρο (για τα ακριβή σημεία θα υπάρξει εκ νέου ενημέρωση τη Δευτέρα) την Τρίτη 2.6.2020 ή το αργότερο την Τετάρτη 3.6.2020. Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί θα περιλαμβάνει επικοινωνία με το τμήμα διαιτησίας της ΕΠΟ όπου και θα οριστικοποιείται η μέρα και η ώρα εξέτασης ώστε να υπάρχει άμεση εξυπηρέτηση. Τα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα στον κάθε έναν από εσάς είτε την ίδια μέρα ή το αργότερο την επόμενη.

  · Για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (νησιά, απομακρυσμένες γεωγραφικά ηπειρωτικές περιοχές) θα χρειαστεί να εκτελέσουν τη διαδικασία σε Πανεπιστημιακά νοσοκομεία ή διαγνωστικά κέντρα ή κέντρα αναφοράς της ευρύτερης περιοχής τους τις πρώτες ημέρες της ερχόμενης εβδομάδας. Θα υπάρξει επικοινωνία και συντονισμός με το τμήμα διαιτησίας ιδιαίτερα για όσους επιλέξουν πανεπιστημιακό νοσοκομείο. Στις περιπτώσεις αυτές θα χρειαστεί να αποστείλουν τις αποδείξεις πληρωμής των τεστ, στο τμήμα διαιτησίας για να προωθηθούν στο λογιστήριο της ομοσπονδίας, ώστε να εξοφληθούν στο μέλλον.

  Για λόγους χρηστικούς, άμεσης και έγκαιρης διενέργειας των τεστ και ενημέρωσης αποτελεσμάτων, όπου είναι δυνατόν η πρώτη επιλογή είναι προτιμητέα. Σε πρώτη φάση παρακαλούμε δηλώστε μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι τη Δευτέρα 1.6.2020 στις 11.00 πμ πόσοι από εσάς έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε το τεστ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

  Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξει εκ νέου ενημέρωση και επικοινωνία με τον καθένα από εσάς ξεχωριστά, ιδιαίτερα με όσους βρίσκονται σε απομακρυσμένες περιοχές".

   

  facebook follow

  Πρωτοσέλιδα

  ANALYSIS

  ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

  VIDEO QUIZ

  © Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

  Created by ONEHOST