Βίντσιτς:Σε πάρτι με όπλα,ναρκωτικά!

  1.1.1.1.1.1.1.1.1.2020 05 29 1515

  Σε βίλα ομαδικών οργίων στην Βοσνία, όπου υπήρχαν όπλα και ναρκωτικά συνελήφθη ο 40χρονος Σλοβένος διαιτητής Σλάβκο Βίντσιτς, ο οποίος σφύριξε φέτος το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός στην Τούμπα.

  Ο Βίντσιτς, ο οποίος επί σειρά ετών ήταν το δεξί χέρι του διάσημου ρέφερι Νταμίρ Σκόμινα και εδώ και 10 χρόνια διευθύνει αγώνες στο υψηλότερο επίπεδο, συνελήφθη μαζί με άλλους 9 άντρες και 26 γυναίκες σε μία καλά συντονισμένη επιχείρηση της τοπικής αστυνομίας, που είχε βάλει στο μάτι την διοργανώτρια αυτών των «πάρτι» Τιγιάνα Μαξίμοβιτς, πιο γνωστή ως Τιγιάνα Αϊφον!

  Στην εν λόγω βίλα βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών (κοκαΐνη) και όπλα, ενώ η Μαξίμοβιτς συνελήφθη εν πλω όταν προσπάθησε να περάσει τα σύνορα και να διαφύγει μέσω του ποταμού Ντρίνα.

  Ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας της Σλοβενίας, επιβεβαίωσε ότι ο Βίντσιτς ήταν παρών στο πάρτι, αλλά ότι ήταν ένας συνδυασμός ατυχών συγκυριών και ότι ήταν "σε λάθος μέρος τη λάθος στιγμή".

  Σύμφωνα με ΜΜΕ της Σλοβενίας, μας, ο ελίτ διαιτητής βρίσκεται καθ' οδόν για την πατρίδα του, χωρίς να απαγγελθούν κατηγορίες εναντίον του.

  Ο ρέφερι, όπως μετέφερε στους Αστυνομικούς δεν ήξερε σε τι είδους πάρτι θα παρευρισκόταν και λυπάται που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση. "Το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου", τόνισε μεταξύ άλλων.

  facebook follow

  Πρωτοσέλιδα

  ANALYSIS

  ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

  VIDEO QUIZ

  © Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

  Created by ONEHOST