Αναβολή και EURO... 2021!

  1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.2020 03 17 1444

  Για το προσεχές EURO είναι πια επίσημο. Θα διεξαχθεί 11 Ιουνίου - 11 Ιουλίου 2021. Αναμένονται οι αποφάσεις για τις διασυλλογικές διοργανώσεις και για τα πρωταθλήματα.

  Στην ανακοίνωση της η UEFA δεν αναφέρει κάποια λεπτομέρεια αναφορικά με το τι θα συμβεί με το Champions League, το Europa League και τα εγχώρια πρωταθλήματα. Ουσιαστικά αφήνει ανοικτό κάθε ενδεχόμενο, λέγοντας πως οι αποφάσεις για τις ημερομηνίες διεξαγωγής τους θα οριστικοποιηθούν σε μελλοντικό πλάνο και ότι θα χρειαστούν περαιτέρω συνεδριάσεις σε συνεργασία με τις Ομοσπονδίες, προφανώς επειδή ακόμα η πανδημία του κορονοϊού βρίσκεται σε έξαρση.

  Η πρότασή της στην τηλεδιάσκεψη με τις ομοσπονδίες είναι, κορωνοϊού επιτρέποντος, η αγωνιστική δράση να επιστρέψει στις 14 Απριλίου και τα εθνικά πρωταθλήματα να ολοκληρωθούν στις 30 Ιουνίου του 2020.

  Επίσης, ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ πάει για 27 Ιουνίου, ενώ αυτός του Γιουρόπα Λιγκ για 24 Ιουνίου, αν και προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα, αφού η κατάσταση θα αξιολογηθεί εκ νέου.

  H πολωνική Ομοσπονδία αποκάλυψε ότι, για να βγουν οι ημερομηνίες με το νέο πλάνο, τα ευρωπαϊκά ματς θα γίνονται Σαββατοκύριακα και αυτά των εγχώριων πρωταθλημάτων καθημερινές.

  facebook follow

  Πρωτοσέλιδα

  ANALYSIS

  ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

  VIDEO QUIZ

  © Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

  Created by ONEHOST