Εγιναν λάθη, αλλά ήταν... σωστά!

  1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.112020 03 05 0002

  Οι δύο διαιτητές των ημιτελικών του Κυπέλλου, παρέδωσαν μαθήματα προσωπικότητας. Τόσο ο Ισπανός στη Τούμπα, όσο και ο Πορτογάλος στο ΟΑΚΑ, δεν ήταν αλάνθαστοι μεν, αλλά έδειξαν οτι πρωτίστως σέβονται τους εαυτούς τους και την ιδιότητα τους.

  Στο Ολυμπιακό Στάδιο, ο Πορτογάλος Ντίας, πιάνει ένα πέναλτι που ελάχιστοι θα το έβλεπαν και ακόμα λιγότεροι θα το καταλόγιζαν.
  Υπάρχει επαφή στον βηματισμό -άθελα-εσκεμμένα, δεν έχει καμία σημασία- και σωστά πάει βούλα. Support από τον συμπατριώτη του στο VAR. Χάθηκαν ελάχιστα δευτερόλεπτα.

  Στο ημίχρονο, είδε ένταση στα αποδυτήρια, έμεινε μέσα και περίμενε. Βγήκε μετά από 25 λεπτά. Αν συνεχιζόταν το... πανηγύρι που στα Ελληνικά γήπεδα, ειδικά στα ντέρμπι είναι θεσμός, δεν θα έβγαινε ποτέ.

  Στο μαρκάρισμα του Ματίγια, έχασε την κόκκινη κάρτα. Προτεταμένο το πόδι σηκωμένο από το χορτάρι, βρίσκει τον αντίπαλο λίγο πανω από τον αστράγαλο. Πήγε στο μόνιτορ, το είδε μια φορά και τέλος. Κόκκινη με κάτι... δευτερόλεπτα καθυστέρηση.

  Στη Τούμπα, ο Σεμέδο δεν έχει πρόθεση να παίξει τη μπάλα με το χέρι, αλλά το χέρι είναι μη φυσική θέση και κάνει κίνηση προς τη μπάλα. Πέναλτι καθαρό, το είδε, το.... κάρφωσε ο Εστράντα.

  Mαρς και η κόκκινη στον Γιαννουλη για το μαρκαρισμα πανω στον Ραντζέλοβιτς. 

  Τώρα όσον αφορά στο πρώτο γκολ του Ολυμπιακού, με τη γραμμή φάινεται οτι είναι οφσάιντ.

  Γραμμή που δεν έχουν στο VAR.

  Προφητικό το σημερινό κείμενο του piazzasports.

  "Η τελευταία ντιρεκτίβα της UEFA, όσον αφορά στο οφσάιντ, στις οριακές περιπτώσεις και μόνο στο οφσάιντ, να γίνεται support από το VAR, στο... όχι οφσάιντ και όχι απαραίτητα στην απόφαση του βοηθού".

  Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θέλει την αμφιβολία υπέρ του επιτειθέμενου, κάτι που στην Ελλάδα εφαρμόζεται σπάνια από τους βοηθούς.

  Το γκολ δεν έπρεπε , βάσει κανονισμού να μετρήσει, αλλά... σωστά μέτρησε, αφού στην Ελληνική... version του Video Assistant Referee δεν υπάρχει η... edition με τη γραμμή του οφσάιντ.

  Οταν την βάλουν, θα κάνουμε άλλη κουβέντα...

  Υ.Γ. Στα υπόλοιπα νέα της ημέρας, η ΚΕΔ/ΕΠΟ δεν θα βγάλει ανακοίνωση οτι τιμωρείται κάποιος από τους δύο Ιβηρες, ούτε ο Χούμπελ θα ζητήσει την παραδειγματική τιμωρία των Ισπανών στη Τούμπα, επειδή το γκολ του Ολυμπιακού ήταν οριακά αντικανονικό.

  Ο Ντίας πιθανότατα, για την κόκκινη που έχασε στο ΟΑΚΑ θα πάρει 7.9, το ίδιο και ο β' βοηθός στη Τούμπα. Ο Φωτιάς και ο κάθε... Φωτιάς -που κάποιοι μαζί με τον Ευαγγέλου (πάρομοια φάση στο Βόλος - Ολυμπιακός), ζήτησαν τα κεφάλια τους και πιθανοτατα θα συρθούν και στα δικαστήρια- να πήρε καλύτερο βαθμό.

  Στο Βόλο ήταν αλλιώς...

  Για τον Ελληνα πάντα είναι αλλιώς...

  facebook follow

  Πρωτοσέλιδα

  ANALYSIS

  ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

  VIDEO QUIZ

  © Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

  Created by ONEHOST