(Και) εγώ θα σου πω!

  1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.2020 02 12 1849

  Διαιτησία είναι. Μια φάση που την σχολιάζουν έξι, τρεις να λένε πέναλτι και οι άλλοι τρεις να λένε οτι δεν υπάρχει πέναλτι. Με αφορμή λοιπόν το πέναλτι που καταλόγισε ο Ελβετός Σέρερ στο ματς κυπέλλου ΠΑΟΚ - ΠΑΟ, σε τηλεοπτικό πανελ, δύο δημοσιογράφοι και ένας πρώην ποδοσφαιριστής είπαν οτι δεν υπάρχει πέναλτι στο μαρκάρισμα του Ινσούα στον Πέλκα, ενώ άλλοι δύο δημοσιογράφοι και ένας τηλεκριτικός διαιτησίας είδαν παράβαση στο μαρκάρισμα του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού!

  Με το γράμμα του νόμου, η παράβαση δίνεται. Μια εξαιρετικά δύσκολη φάση. Ο Ινσούα προλαβαίνει και βρίσκει τη μπάλα η οποία κτυπά στο αριστερό πόδι του Πέλκα και «επανέρχεται» στην κατεύθυνση που της είχε δώσει ο επιτιθέμενος. Αυτό ίσως να ξεγελά τον διαιτητή και να σκεφτεί ότι δεν άλλαξε πορεία η μπάλα. Από την άλλη όμως ο αμυνόμενος στην προσπάθειά του αυτή, απλώνοντας το πόδι για τη μπάλα, βάζει ουσιαστικά «εμπόδιο» στο δεξί πόδι του αντιπάλου για να κάνει το επόμενο βήμα ή να ολοκληρώσει την προσπαθεια του. Oύτε ανύπαρκτο είναι, ούτε μαρς. Υπάρχει επαφή όμως για να δικαιώσεις την απόφαση του ρέφερι.

  Οι μισοί θα συμφωνήσουν και οι άλλοι μισοί θα διαφωνήσουν. Οσο για τον Varιστα, σωστά κάνει support, αφού παρέμβαση var υπάρχει μόνο οταν υπάρχει ξεκάθαρο διαιτητικό λάθος. Στην Ελλάδα το έχουμε μπερδέψει λίγο.

  Ο Ελβετός ρέφερι έκανε σημαντικότερα λάθη από τον καταλογίσμο του πέναλτι. Ο Πέλκας έπρεπε να αποβληθεί νωρίς - νωρίς για το μαρκάρισμα με τις τάπες στον αστράγαλο του Μπουζούκη. Και ο Πούγγουρας έπρεπε να είχε δει την άγουσα για τα αποδυτήρια λίγο πριν βγει το ημίχρονο.

  ΡΩΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΤΖΗΛΟ!
  Ο Σέρερ πήρε το μεροκαματάκι του και επέστρεψε στη χώρα του. Το περασμένο Σάββατο βρέθηκε με τον Τζήλο. Ο Λαρισαίος ρέφερι σφύριξε το Ζυρίχη - Βασιλεία (0-4) και ο Ελβετός ήταν στο VAR. Ο Σέρερ ρώτησε τον Τζήλο για τον... απόηχο της Τούμπας. Ο Ελληνας ρέφερι του μετέφερε με κομψό τρόπο οτι τον... κράζουν τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και ο Παναθηναϊκός για τη διαιτησία του στο ματς της Τούμπας. "Εχουν και οι δύο παράπονα", ήταν η ατάκα του Τζήλου. Πάντως, επειδή υπάρχει μια φημολογία οτι υπήρχε πρόβλημα με το VAR, o Ελβετός δεν ανέφερε κάτι τέτοιο.

  facebook follow

  Πρωτοσέλιδα

  ANALYSIS

  ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

  VIDEO QUIZ

  © Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

  Created by ONEHOST