Κακή συνεργασία, κανένα πέναλτι

  1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.2020 02 04 2050

  Κανένα πέναλτι στο 49'. Ο Μουνάφο σουτάρει, ο Ταχάρ πηδάει και γυρίζει τη πλάτη του, έχοντας συγχρόνως το χέρι του μαζεμένο στο σώμα του. Η μπάλα βρίσκει στον αγκώνα. 

  O Tζήλος στο VAR, κανει support, προφανώς θεωρώντας οτι δεν υπάρχει "obvious mistake". Λίγο αργότερα όμως σε μια πολύ πιο δύσκολη φάση που δεν φαίνεται σε κανένα ριπλέι αν υπάρχει παράβαση- πέναλτι σε χέρι του Μπαράλες, δεν κάνει support και τον στέλνει στο μόνιτορ, προφανώς θεωρώντας οτι υπάρχει ξεκάθαρο λάθος!

  Εδώ να προσθέσουμε οτι συνομιλία μεταξύ των δύο ρέφερι κυκλοφόρησε σε dvd με όλες τις Δευτεριάτικες εφημερίδες!

  Στο 88' ακυρώνεται γκολ του Αστέρα για επιθετικό φάουλ. Δεν φαίνεται ξεκάθαρα οτι δεν υπάρχει παράβαση, οπότε πας με τον ρέφερι.

  "Η χρήση διαιτητών VAR ισχύει μόνο στις περιπτώσεις "σαφών και προφανών σφαλμάτων" και για "σοβαρών περιπτώσεων που ξέφυγαν της προσοχής", Η αρχή ότι η αρχική απόφαση εντός του αγωνιστικού  χώρου συνεχίζει να ισχύει εκτός αν πρόκειται για "σαφές και προφανές σφάλμα, εφαρμόζεται για όλες τις αποφάσεις για τις οποίες υπάρχει ανασκόπηση, μια απόφαση δε δεν αλλάζει εκτός εάν είναι "ξεκάθαρα εσφαλμένη".

  Αυτό αναφέρει το IFAB σε εγκύκλιο που εστάλει σε όλες τις ομοσπονδίες τον περασμένο Αυγουστο με τίτλο "Κανόνες του Παιχνιδιού 2019/20 – Σημαντικές διευκρινίσεις"

  facebook follow

  Πρωτοσέλιδα

  ANALYSIS

  ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

  VIDEO QUIZ

  © Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

  Created by ONEHOST