Μέχρι την... ανοσία της αγέλης!

  1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.2021 01 05 16 33 30

  Διόλου δεν του άρεσαν, όσα συνέβησαν χθες βράδυ στη Λαμία του Μαρκ. Ο Αγγλος τρελάθηκε με τον Σκουλά. Θύμωσε κυριολεκτικά. Και το δίκιο του βουνό!

  Ο διεθνή κατά τ' άλλα, ρέφερι, εκτός από το πέναλτι -που πάει στον έξω από΄δω- έχασε, για κάποιο λόγο που μόνο αυτός ξέρει, ακύρωσε το γκολ του Αραμπούλι από την άσπρη βούλα, αν και η προσποίηση του Γεωργιανού ήταν καθόλα νομότυπη.

  Είναι δεδομένο οτι ο Θεσσαλός θα μπει σε... no frost ψυγείο μέχρι να επιτευχθεί ανοσία της αγέλης με το εμβόλιο και το καλοκαίρι βλεπουμε. Για να παραμείνει διεθνής, δύσκολο έως απίθανο. Για να μείνει στον πίνακα της Σούπερ Λιγκ, θα γίνει αγώνας μεγάλος.

  Η ΚΕΔ ετοιμάζει ανακοίνωση, τουλάχιστον, έτσι ανέφερε στο περιβάλλον του ο Αγγλος αρχιδιαιτητής. Παρόμοια με εκείνη που έβγαλε για Τζοβάρα - Τζιώτζιο που σε σχέση με αυτό που έκανε ο Σκουλάς, πρέπει να οριστούν αύριο. Πταίσμα.

  Κάποτε, πρόσφατα, ο Καμπούρης "τελείωσε" για ένα οφσάιντ. Ο Σκουλάς πρέπει να παραδώσει στολή, σήμα, σφυρίχτρα, μόνος του πριν του τα πάρουν. Εδωσε πολλές φορές εξετάσεις, αλλά απέτυχε.

  Y.Γ. Αληθεύει οτι ήθελε να γράψει στο Φ.Α. για... μπουνιά του Σούντγκρεν στο ball boy; Ηρεμα ρωτάμε!

  facebook follow

  Πρωτοσέλιδα

  ANALYSIS

  ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

  VIDEO QUIZ

  © Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

  Created by ONEHOST