Κλαίει η μάνα του... ρουφιάνου!

  1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.2020 11 25 1450

  Μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για την διαμάχη Κλάτενμπεργκ - Σιδηρόπουλου για τη φάση του δεύτερου γκολ του ΠΑΟΚ στη τηλεδιάσκεψη της Δευτέρας, το συνδικαλιστικό όργανο των διαιτητών, στο οποίο ηγείται πλέον ο Σιδηρόπουλος έστειλε στους ρέφερι το παρακάτω μέιλ:

  "Αγαπητοί συνάδελφοι,

  Tις τελευταίες ώρες βλέπουμε να διακινούνται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης επιλεκτικά οι διάλογοι που έλαβαν χώρα στις προγραμματισμένες συναντήσεις με την ΚΕΔ.

  Ως επιτροπή διαιτητών θεωρούμε ΛΑΘΟΣ αυτό που έγινε καθώς αυτές οι συναντήσεις διέπονται από ρήτρα εμπιστευτικότητας! Η όποια διαφωνία με την ΚΕΔ σε σχέση με παραβάσεις σε αγώνες δεν πρέπει και δεν μπορεί να γίνεται αντικείμενο συζήτησης έξω από τον χώρο της διαιτησίας. Η δημοσιοποίηση των διαλόγων όχι μόνο δεν βοηθάει σε κάτι αλλά δυσχεραίνει την συνεργασία μας με την ΚΕΔ.

  Η ΚΕΔ από την έλευσή τους εργάζεται προς το συμφέρον των διαιτητών σε όλα τα επίπεδα, είτε αφορά στο οργανωτικό κομμάτι, είτε στο οικονομικό, είτε στο χορηγικό (στολές κτλ).

  Θεωρούμε ότι από τέτοιες ενέργειες εμείς οι διαιτητές δεν έχουμε να κερδίσουμε τίποτα παρά μόνο να γίνουμε βορά σε επικοινωνιακά παιχνίδια.

  Συνιστούμε στα μέλη μας την αποφυγή παρόμοιων ενεργειών στο μέλλον και ευελπιστούμε σε πιστή εφαρμογή!".

  facebook follow

  Πρωτοσέλιδα

  ANALYSIS

  ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

  VIDEO QUIZ

  © Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

  Created by ONEHOST