Τα... πάντα όλα στη Ξάνθη!

  1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.2020 01 28 2049

  Παίζει τόσες πόλλες και τόσο δύσκολες φάσεις σε ένα παιχνίδι, να μην ξανατύχουν και ποτέ! Το παιχνίδι στα Πηγάδια είναι για να προβάλλεται ολόκληρο σε σεμινάριο! Κσι τι δεν είχε! Του... VAR έγινε στη Ξάνθη!

  Στο 23' υπάρχει ένα μαρκάρισμα του Κασάδο στον Φιγκεϊρέδο. Μετά από OFR καταλογίζεται πέναλτι. Δεν το βλέπει ο Παπαδόπουλος, αφού έχει εστιάσει στο σημείο που θα... προσγειωθεί η μπάλα από εκτέλεση κόρνερ. Το μαρκάρισμα γίνεται αλλού και μοιραία το χάνει. Σωστά, εφόσον ο Σέζος τον στέλνει να το δει, καταλογίζει πέναλτι.

  Το πέναλτι έγινε γκολ, αλλά πάλι με παρέμβαση VAR ακυρώνεται επειδή ο Νέιρα ακούμπσε την μπάλα δύο φορές. Ανθρωπίνως αδύνατο να το δει ο διαιτητής. Ο παίκτης του ΟΦΗ βρίσκει τη μπάλα με το αριστερό πόδι, η οποία δεν κινείται καθόλου και στη συνέχεια σκοράρει. Στο τρίτο ριπλέι φαίνεται παράβαση.

  Στο δεύτερο πέναλτι που δίνεται στον ΟΦΗ για μαρκάρισμα του Σόσα στον Βαζ, υπάρχει ξεκάθαρη παράβαση και με χέρια και με πόδια και σωστά σφυρίζεται κατευθείαν.
  Και αφήνουμε για το τέλος τη φάση που σήκωσε σκόνη ενώ θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί. Στις καθυστερήσεις η Ξανθη ισοφαρίζει και ο Σέζος βλέπει... κάτι στο αλληλοτράβηγμα Κάστρο με Μαρινάκη. Αμφότεροι τραβιούνται, ο αμυνόμενος προσπαθεί να τον κρατήσει εκτός διεκδίκησης και ο επιτειθέμενος προσπαθεί να απεγκλωβιστεί από το κράτημα του αντιπάλου. Κακώς τον στέλνει στο μόνιτορ. Αν είχε γίνει support στην αρχική απόφαση για σέντρα του ρέφερι, δεν θα θυμόταν κανείς τη συγκεκριμένη φάση.

  Πρέπει και οι VARιστες να καταλάβουν οτι άλλο το διαιτητικό λάθος και άλλο το ξεκάθαρο διαιτητικό λάθος στο οποίο επιτρέπει την παρέμβαση το πρωτόκολλο του Video Assistant Referee.

  facebook follow

  Πρωτοσέλιδα

  © Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

  Created by ONEHOST