Καλό το var, αλλά το χειρίζονται άνθρωποι. Οπότε το λάθος είναι αναπόφευκτο. Αν η συμβολή της τεχνολογίας δε, είναι ελλιπής, μοιραίο.
Στο ΠΑΟ - Ξάνθη έγιναν πράγματα που πιθανότατα δεν πρόκειται να ξανασυμβούν σε ίδιο ματς.
Στο 29' ο Kωνστάντιος (Ευβοίας) ακυρώνει γκολ του Ζαχίντ, καταλογίζοντας σε θέση οφσάιντ τον Κολοβό. Λάθος θέση του βοηθού, λάθος υπόδειξη. Οριακή, αλλά λανθασμένη. Ο παίκτης του ΠΑΟ είναι πίσω από τη μπάλα, οπότε οφσάιντ δεν υφίστανται.
Η φάση ελέγχθηκε από τον Σκουλά στο VAR, αλλά το λάθος παρέμεινε λάθος. Ο ρέφερι είδε στην οθόνη οτι ο Κολοβός ήταν ακάλυπτος, αλλά δεν είδε οτι ήταν πίσω από τη μπάλα. Λάθος η πρώτη υπόδειξη, λάθος και η τελική αποφάση.
Στο 93' ο Στούρτζεον όταν γίνεται αποδέκτης της μπάλας είναι οφσάιντ. Ο βοηθός σηκώνει τη σημαία του, αλλά και πάλι ο Σκουλάς έκανε το... θαύμα του. Μετά από var check, υποδεικνύει στον Κομίνη να ακυρώσει την απόφαση του βοηθού του και να δείξει σέντρα!
Δύο λάθη από το var σε δύο οριακές φάσεις. Επειδή στο var room δεν υπάρχει (δεν έχει να πληρώσει η ΕΠΟ) η γραμμή του οφσάιντ.
Στα οριακά, καλή ώρα, οι διαιτητές ρίχνουν... κέρμα και κάνουν το σταυρό τους. Στη Ριζούπολη δεν είχαν ούτε τη βοήθεια της τύχης, ούτε του Θεού.