Δύο... κόκκινες ο Κάτσε!

1.1.1.1.1.1.1.2019 10 07 1906

Καμία διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο στη Λάρισα. Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων προσπαθούσαν αφετέρου να εκβιάσουν κάποιο σφύριγμα και αφετέρου να... προκαλέσουν την αντίδραση αντιπαλου τους. Κατάσταση που έκανε ακόμα δυσκολότερο το έργο του Κουμπαράκη και της διαιτητικής ομάδας.

Εγιναν όμως και σοβαρά λάθη.

Στη φάση που ο Κάτσε χτυπάει εκτός φάσης τον Σιμόες, είναι είτε κόκκινη κάρτα στον παίκτη της ΑΕΛ, είτε κίτρινη στον... παθόντα αν μπορεί να θεωρηθεί οτι ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ υπερβάλει.

Εφόσον στο var, o Zαχαριάδης αποδέχεται οτι υπάρχει παραβατικότητα στο χτύπημα του Κάτσε, υπάρχει μόνο κόκκινη κάρτα. Τίποτα άλλο. Η κίτρινη που βγήκε ήταν λανθασμένη.

Παρεπιπτόντως, ο παίκτης της ΑΕΛ έπρεπε να αποβληθεί και δεύτερη φορά στο 80' όταν και προτάσσει το πόδι του, τεντωμένο, με τις τάπες  και με ριψοκίνδυνο τρόπο.

Οσον αφορά το πέναλτι που ζητάει η ΑΕΛ στο 60', δεν υπάρχει παράβαση. Ο τερματοφύλακας προσπάθησε να διώξει τη μπάλα αλλά δεν τον «βοήθησε» ο χρόνος. Δεν χτυπάει τον Ουάρντα στο κεφάλι. Στη συνέχεια της φάσης όμως, ο Βράνιες σπρώχνει ξεκάθαρα τον Ντάουντα. Καθαρή παράβαση πέναλτι και δεύτερη κίτρινη κάρτα στον παίκτη της ΑΕΚ. 

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2021 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST