Βασάρας: Supervisor της UEFA για την εκπαίδευση (και) των Αζέρων!

1.1.1.1.1.1.1.2019 08 31 1120

Στο Αζερμπαϊτζάν βρέθηκε πριν λίγες μέρες ο "δικός μας" Κύρος Βασάρας. Ο εκπαιδευτής της UEFA και υπεύθυνος του CORE έκανε σεμινάριο στους Αζέρους διαιτητές, βοηθούς και παρατηρητές.

Ο αρχδιαιτητής της Ρουμανικής Ομοσπονδίας βρέθηκε στον Καύκασο, στο πλαίσιο του αιτήματος των Αζέρων προς την UEFA για την ανάπτυξη της διαιτησίας τους.

Ο Βασάρας, ως απεσταλμένος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, εφαρμόζοντας το Ρουμανικό μοντέλο ως supervisor της UEFA έχει "χρεωθεί" το built up (και μόνο) των Αζέρων ρέφερι, με τον πρόεδρο της εγχώριας ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας να δηλώνει απόλυτα ευχαριστημένος από την πρόοδο της διαιτησίας της χώρας του.

Κατά τη διαρκεια του τριήμερου σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες παρακολουθούσαν αγώνα του τοπικού πρωταθλήματος ο οποίος διεξήχθη στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου της Premier League. Η διαδικασία ανάλυσης, βασισμένη στη χρήση της νέας και ενημερωμένης διαδικτυακής πλατφόρμας χρειάστηκε περίπου τρεις ώρες.

Την τελευταία ημέρα του σεμιναρίου, όπου κλήθηκαν και οι διαιτητές της πρώτης κατηγορίας, παρουσιάστηκαν κλιπ από διεθνή παιχνίδια καθώς και μια σειρά φάσεων από αναμετρήσεις του φετινού εγχώριου πρωταθλήματος.

1.1.1.1.1.1.1.2019 08 31 1119

Πηγή: http://www.affa.az

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2021 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST