Μιλώντας για διαιτησία (και μόνο)!

1.1.1.1.1.1.1.2019 08 30 1742

Ελάχιστοι, στα δάχτυλα του ενός χεριού (και μπορεί να περισσεύει και κανένα) οι δημοσιογράφοι που ασχολούνται με τη διατησία καθημερινά (και όχι μόνο όταν αδικείται η ομάδα τους ή του εργοδότη τους).

Η διαιτησία, χωρίς χρώματα λοιπόν (ούτε ερυθρόλευκο, ούτε κιτρινόμαυρο, ούτε πράσινο, ούτε ασπρόμαυρο) έχει ανάγκη από ανθρώπους που καλώς-κακώς διαμορφώνουν απόψεις, που θα έχουν στοιχειώδεις γνώσεις κανονισμών.

Χρόνια φωνάζουμε για σεμινάρια και στους δημοσιογράφους, αλλά... φωνή βοώντος εν τη ερήμω.

Με αφορμή τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου στο Βέλγιο.

Ο Μακεδόνας διεθνής ρέφερι "έπαιξε" παντού. Για τις μπύρες, τα επεισόδια και τη διακοπή στο Αντβέρπ - Αλκμάαρ.

Εδωσε 15 κιτρινες, 2 κόκκινες και ένα πέναλτι. Πουθενά δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά, αν οι αποφάσεις του ήταν σωστές ή λανθασμένες. Πουθενά και κανείς.

Για την ιστορία, ο παρατηρητής του έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος, λαμβάνοντας υπόψη το βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης (και κλείνει η παρένθεση).

Τουλάχιστον οι 4-5 νοματαίοι που ασχολούμαστε περισσότερο από άλλους συναδέλφους με το αντικείμενο, είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώνουμε - αφού πρώτα έχουμε ενημερωθεί- σωστά.

Προχθές, ήταν ο Σιδηρόπουλος, αύριο-μεθαύριο θα είναι κάποιος άλλος ή και πάλι ο ίδιος. Δεν έχουμε και τους πολλούς.
Είναι κι αυτό ένα λιθαράκι στα... ερείπια της Ελληνικής διαιτησίας. Στα μανταλάκια, στο "ψυγείο" ή και στο απόσπασμα, οκ. Αλλά να υπάρχει λόγος, λάθος, αλλοίωση ή οτιδήποτε αντίθετο με τους κανονισμούς. 

Οχι για τον Σιδηρόπουλο ή τον κάθε Σιδηρόπουλο. Για τον Ελληνα διαιτητή. 

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2021 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST