Κοκκινίζει...

1.1.1.1.1.1.1.1.2019 09 02 2350

Support, αλλά και ο κανονισμός ...κανονισμός. Στο πέναλτι που σωστά καταλογίζει ο Σέζος υπέρ της Λαμίας στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, σωστότατο. Η ένσταση έχει να κάνει με το χρώμα της κάρτας. Κίτρινη έβγαλε ο ρέφερι από το Κιλκίς, αλλά η παράβαση κοκκινίζει πολύ.

Ο Θεοδωράκης έξυπνα μαζεύει τα χέρια του για να δείξει οτι δεν έχει πρόθεση να ανατρέψει, αλλά δεν έχει και απολύτως καμία πρόθεση να παίξει τη μπάλα που τον έχει προσπεράσει αρκετά.

Ο πορτιέρε του Ατρομήτου βουτάει βάζοντας το σώμα του, με σκοπό να ανατρέψει, να βγάλει εκτός συνέχειας της φάσης από τον αντίπαλο του.

Ο κανονισμός θέλει σε τέτοιες περιπτώσεις που ο αμυνόμενος/ΤΦ δεν έχει πρόθεση να παίξει μπάλα, αλλά να ανατρέψει αντιπαλο εντός περιοχής να αποβάλλεται.

Ο Σέζος δεν πήγε στο VAR, από το VAR δεν τον έστειλαν στο μόνιτορ.

Να τιμωρηθεί δεν υπάρχει περίπτωση. Οι ειδικοί το λένε "γκρίζα ζώνη". Δύσκολη φάση πάντως. Και το σωστό χρώμα της κάρτας φαίνεται μόνο από ένα και μόνο ριπλέι που έδειξε η ΕΡΤ.

Οσο για το γκολ του Βέλλιου που ακυρώθηκε. Ευεργετικό το VAR. O σκόρερ φανερά ακάλυπτος, ο Σάββας έχει σωστή θέση, αλλά το χάνει. Ενημερώθηκε οτι θα του στοιχίσει.

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2021 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST