Σεμινάριο Διαιτησίας, 2η μέρα

1.1.1.1.1.1.1.1.2019 08 15 2336

To δελτίο τύπου που εξέδωσε η ΕΠΟ για τη 2η μέρα του σεμιναρίου στο Καρπενήσι, επιβεβαίωσε μέχρι κεραίας το αποκλειστικό ρεπορτάζ του piazzasports για τα αγωνιστικά τεστ των διαιτητών-βοηθών της Σούπερ Λιγκ, αναφέροντας οτι κόπηκε ο Μαλούτας, τραυματίστηκε ο Γκορτσιλάς, ενώ στους βοηθούς πέρασαν όλοι. 

Να υπενθυμίσουμε οτι δεν έτρεξε ο Κοτσάνης λόγω τραυματισμού. 100% επιτυχία στα γραπτά. 

Το δελτίο τύπου:

"Συνεχίζεται στο Καρπενήσι το Σεμινάριο Διαιτητών και Βοηθών Διαιτητών 1ης Κατηγορίας. Την Παρασκευή 16/08 ξεκινά στον ίδιο χώρο και το σεμινάριο Παρατηρητών 1ης Κατηγορίας.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης 15/08 περιελάμβανε Fitness test τις πρωινές ώρες, ενώ το απόγευμα ακολούθησαν τα μαθήματα για το Offside, για τη Λήψη Αποφάσεων και για τη Συνεργασία της Διαιτητικής Ομάδας.

Στις γραπτές Εξετάσεις Διαιτητών και Βοηθών Διαιτητών υπήρξε εκατό τοις εκατό επιτυχία αφού όλοι πέρασαν τις εξετάσεις. Αναφορικά με το FIFA Fitness Test συμμετείχαν 23 Διαιτητές από τους οποίους 21 πέρασαν και 2 απέτυχαν, ο Γκορτσίλας Ευστάθιος που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των δοκιμασιών και ο Μαλούτας Δημήτριος που δεν πέρασε. Επίσης συμμετείχαν 47 Βοηθοί Διαιτητές με εκατό τοις εκατό επιτυχία".

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2021 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST