Η ΚΕΔ σε Αγρίνιο και Τρίπολη για VAR και τροποποιήσεις Κανόνων

1.1.1.1.1.1.1.2019 08 17 1732

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠΟ:

Συνεχίζονται οι επισκέψεις της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας στις ΠΑΕ για επιμόρφωση των ποδοσφαιρικών επιτελείων και των ποδοσφαιριστών σχετικά με το VAR και τις τροποποιήσεις Κανόνων Διαιτησίας. Σειρά είχαν την Παρασκευή 16/08 οι ΠΑΕ Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης.

Το ειδικό κλιμάκιο εκπαιδευτών της ΚΕΔ που επισκέφθηκε το Αγρίνιο και την Τρίπολη, διαπίστωσε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και για τους δύο άξονες τις παρουσίασης που πραγματοποίησε στις εγκαταστάσεις των ΠΑΕ Παναιτωλικός και Αστέρας. Ποδοσφαιριστές και τεχνικά επιτελεία του Παναιτωλικού και του Αστέρα έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για το VAR και την επικείμενη εφαρμογή του στους αγώνες της Superleague 2019-20, ενώ δεν έλειψαν και οι απορίες για τα σημεία του Κανονισμού που συζητήθηκαν, τα σημεία δηλαδή που αφορούν αλλαγές στους Κανόνες Διαιτησίας.

Η ΚΕΔ δίνει μεγάλη βαρύτητα στην επιμόρφωση ποδοσφαιριστών και μελών του τεχνικού team των ΠΑΕ στους δύο αυτούς τομείς, καθώς οι ιθύνοντες της διαιτησίας πιστεύουν ότι η γνώση όλων των πλευρών που εμπλέκονται στο ποδόσφαιρο, θα συμβάλλει αποφασιστικά στην πιο ομαλή και με όσο το δυνατόν καλύτερη συνεννόηση διεξαγωγή των αγώνων και με αυτό το σκεπτικό σχεδίασε και υλοποιεί τα σεμινάρια στις ΠΑΕ.

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2021 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST