Τεστ 2ης κατηγορίας: "Κόπηκαν" 4 βοηθοί και ένας διαιτητής

1.0e5b0fe2 d96a 4922 8670 48821f53ae0c pgMain

Σε πλήρη εξέλιξη στο Καρπενήσι το σεμινάριο Αξιωματούχων Διαιτησίας 2ης Κατηγορίας (28-31/08/2019). Τους διαιτητές και βοηθούς διαιτητές υποδέχθηκε την Τετάρτη ο επικεφαλής της Κ.Ε.Δ. Βίτορ Μέλο Περέιρα, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό για την ποδοσφαιρική σεζόν που ξεκινά.

Οι συμμετέχοντες αξιωματούχοι διαιτησίας, αφού παρέδωσαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά ώστε να εγκριθεί η συμμετοχή τους, παρακολούθησαν ειδική διάλεξη για τις τελευταίες αλλαγές στους κανόνες του παιχνιδιού 2019/20 και έλαβαν μέρος σε γραπτές εξετάσεις για θέματα διαιτησίας, Video Quiz και εξέταση για τη διαπίστωση του επιπέδου στην αγγλική γλώσσα.

Σήμερα το πρωί έτρεξαν τα Fitness test, ενώ το απόγευμα θα ακολουθήσουν τα μαθήματα για το Offside, για τη Λήψη Αποφάσεων και για τη Διαχείριση Αγώνα.

"Κόπηκε" ο Αλέξανδρος Μέγας από την Πιερία (ανέβηκε φέτος στη Β' Εθνική), ενώ δεν έτρεξαν οι τραυματίες Τσουκαλάς (Αθηνών), Κουναλάκης (Ηρακλείου), Κατόπης (Σάμου) και η Τσιοφλίκη λόγω εγκυμοσύνης.

Από βοηθούς κόπηκαν οι Νίκος Τυριακίδης (Μακεδονίας), Γιώργος Παλαμίδας (Λακωνίας), Γεωργία Κομισοπούλου (Χανίων) και Χρήστος Δεμερτζής (Πέλλας).

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2021 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST