ΕΠΟ: Λεφτά για… πέταμα, υπάρχουν

1.1.1.1.1.1.1.2019 07 03 2247

Θεάρεστο το έργο τους, θεάρεστη η διαδικασία που ακολουθήθηκε για τη συμφωνία με τον νέο εκλέκτορα, θεάρεστο ακόμη περισσότερο το παγκοσμίως καινοφανές με την συμφωνία με δύο τεχνικούς διευθυντές, με τον έναν να επωμίζεται συνολικό, συντονιστικό ρόλο, ενώ στο pay-roll της ομοσπονδίας, προβλέπεται τέτοια θέση, όταν από τον περασμένο Ιανουάριο προσλήφθηκε ο Θόδωρος Ελευθεριάδης, όντας μάλιστα ο μόνος που έχει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας!

Δεν θα μπω στο τριπ να αξιολογήσω προπονητικά τον (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) νέο εκλέκτορα, τον Τζον φαν’τ Σιπ. Εκεί που θα εστιάσω είναι σε αυτό που φωνάζω μήνες: Στο παζάρι! Να έρθει ο Φύσσας, αλλά να διατηρηθούν οι ισορροπίες (καταλαβαίνετε, έτσι…) με την πρόσληψη Κωνσταντινίδη.

Θα δούμε και με τις ανακοινώσεις των εκλεκτόρων στις «μικρές» εθνικές ομάδες πως όλοι καλύπτονται. Το ενδιαφέρον της ΕΠΟ δεν συνίσταται στο να βρεθούν οι κατάλληλοι (ανέκδοτο), αλλά να βρεθούν αυτοί που θα ικανοποιούν όλες τις τάσεις.

Κάτι ακόμη. Ο Σκίμπε, ακόμη, εισπράττει αποζημίωση. Μου λένε πως εκκρεμεί μια τετρακοσάρα ακόμη. Ο Αναστασιάδης, θα πάρει αποζημίωση. Μου λένε πως αυτή υπολογίζεται σε κάτι περισσότερο από το κατοστάρικο και προσλαμβάνεται και ο Ολλανδός, ο οποίος θα κοστίσει, συνολικά, κοντά στο πεντακοσάρικο. Ένα «χαρτί» δηλαδή για 3 συμβόλαια. Χρειάζεται κάτι άλλο;

Πηγή: sportime

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2021 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST