Το κόλπο και τα σαΐνια

1.1.1.1.1.1.2019 08 01 1553

Μα τον Θεό, ορισμένα πράγματα αδυνατώ να τα πιστέψω. Δεν μιλάω για την πρόσληψη Φαν’τ Σιπ στην Εθνική Ελλάδας, (ό,τι έγινε πλέον, έγινε), αλλά για τα δημοσιεύματα που μιλούσαν γι’ αυτά που ζητούσε.

Συγκεκριμένα, τον ήθελαν να ζητάει στις πρώτες του διαπραγματεύσεις με την ομοσπονδία 1 εκατομμύριο ευρώ (μαζί με τους συνεργάτες του) και τελικά να… συμβιβάζεται στις 550 χιλιάδες ευρώ και άλλα τόσα να παίρνουν οι δύο βοηθοί του! Κοινώς; 1,1 εκατ. ευρώ!!!

Πραγματικά δεν το πιστεύω. Το… μαλλί από τις αποζημιώσεις Σκίμπε και Άγγελου έχει ξεπεράσει τις 700 χιλιάδες ευρώ, η Ομοσπονδία διέρρεε πως τα 400-450 χιλιάρικα ήταν το ταβάνι της για τον νέο της προπονητή (και το επιτελείο του) και όμως, φτάσαμε στο (κάτι παραπάνω από) «χαρτί».

Το χειρότερο; Στην Αυστραλία λοιπόν ο Φαν’τ Σιπ, έβαζε στους τραπεζικούς του λογαριασμούς 350 χιλιάδες ευρώ, ενώ στην Ολλανδία και στην Τσβόλε είχε πέσει στις 200 χιλιάδες ευρώ.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια λοιπόν στον μάνατζερ του Ολλανδού προπονητή (Ρομπ Βίτσκε), ο οποίος όχι μόνο κατάφερε να τον ανασύρει από τα αζήτητα, όχι μόνο μπόρεσε και έπιασε κορόιδο τα δικά μας σαΐνια, στην Εθνική Ελλάδας, αλλά χάρισε στον πελάτη του το καλύτερο συμβόλαιο της ζωής του, τριπλασιάζοντας τις αποδοχές που λάμβανε σε σχέση με την τελευταία του προπονητική θητεία.

Πηγή: sportime

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2021 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST