Βασάλο: «Μένει ο Περέιρα και οι ξένοι διαιτητές»

1.1.1.1.1.1.2019 05 22 1124

Παρά τα όσα κυκλοφόρησαν το τελευταίο διάστημα, ο Μπιορν Βασάλο ανακοίνωσε ότι ο Περέιρα θα συνεχίσει στην ηγεσία της ΚΕΔ και τη νέα σεζόν.

Ο διευθυντής του τμήματος ευρωπαϊκών ομοσπονδιών της FIFA παραχώρησε έκτακτη συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη το πρωί και το έκανε για να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα.

Συγκεκριμένα, είπε ότι ο Βίτορ Μέλο Περέιρα θα συνεχίσει να ηγείται της ΚΕΔ, διότι αυτή είναι η απόφαση της FIFA, ενώ στις θέσεις του θα μείνει επίσης ο υπερσύμβουλος της ΕΠΟ, Πετρ Φούσεκ

Το ίδιο ισχύει και για τον Φερνάντεζ Μάριν που παραμένει στην ΚΕΔ ως άμεσος συνεργάτης του Περέιρα, αλλά και για τον πρόεδρο της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA στην ΕΠΟ, Χέρμπερτ Χούμπελ.

Επιπλέον, οι ξένοι διαιτητές θα συνεχίσουν να έρχονται και τη νέα σεζόν στις ελληνικές διοργανώσεις και στα παιχνίδια που θα κρίνει η ΚΕΔ.

Επίσης, ο Χούμπελ θα επωμιστεί το ρόλο του παρατηρητή και στις εκλογές που θα γίνουν τη νέα χρονιά.

Μεταξύ άλλων, ο Μπιορν Βασάλο τόνισε στη συνέντευξη Τύπου: «Έχει πάντα μεγάλη σημασία η αυτονομία των αποφάσεων της ΕΠΟ.

Δώσαμε μεγάλη στήριξη στην διοίκηση Γραμμένου. Ο τελικός του Κυπέλλου και η περίπτωση Τσαχειλίδη έπρεπε να έχουν άλλους χειρισμούς αλλά και πάλι στηρίζουμε και δεν εμπλεκόμαστε.

«Δεν είναι μενού για να επιλέξει κάποιος. Είναι αποφάσεις»

Διαβάζουμε πως ο κ. Φούσεκ μπορεί να είναι πάνω από τον Γραμμένο. Δεν είναι έτσι αλλά δεν είμαστε εδώ για να τρώμε παγωτό και να κοιμόμαστε. Ξαναλέω σε ένα τοξικό περιβάλλον όλα αυτά.

Οι FIFA / UEFA έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια και έχουν στηρίξει οικονομικά και όπως αλλιώς μπορούν την ΕΠΟ για να φτιαχτούν οι δομές και να λειτουργεί ακόμα πιο καλά η διαιτησία.

Θα συνεχίσουμε έτσι εκτός εάν έχουμε κρίση με άλλες σοβαρές καταστάσεις με θέματα διαιτησίας, αυτονομίας ή λειτουργίας της ΕΠΟ. Αυτές είναι αποφάσεις.

Δεν είναι κάποιο… μενού για να διαλέξει κάποιος. Είναι αποφάσεις. Έχουμε ακόμα δρόμο να διανύσουμε. Είναι μία ευκαιρία όλο αυτό Είναι μία ευκαιρία της ΕΠΟ μέχρι τις ερχόμενες εκλογές να δουλέψει αυτά που πρέπει να βελτιώσει.

Εν τέλει σε FIFA / UEFA πάντα αποφασίζουμε με γνώμονα το καλό του ποδοσφαίρου και όχι για συμμαχίες ή ατομικά συμφέροντα ή κάτι άλλο».

 

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2021 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST