Εχει πάρει τη... ταμπέλα σπίτι του!

1.1.1.1.1.1.1.2019 04 15 2211

Ας μιλήσουμε λίγο για τον Γρατσάνη. Ψάχνοντας λίγο τους ορισμούς, γιατί δεν ήταν φρέσκο στη μνήμη μας, πότε τον είδαμε τελευταία φορά να σφυρίζει ματς, φτάσαμε στις 2 Μαρτίου. ΠΑΣ Γιάννινα - Ξάνθη για την 23η αγωνιστική. Δεν είχε τίποτα το ματς για να κάτσει τέσσερις αγωνιστικές έξω.

Δεν έκατσε όμως. Η ΚΕΔ στους ορισμούς της έχει κάνει το εξής φοβερό. Ο Τρικαλινός έχει πάρει τη ταμπέλα του 4ου σπίτι του! Ορίζεται σερί. 24η, 25η, 26η, 27η αγωνιστική. Ασταμάτητα! Εχει... οργώσει την επικράτεια! Αγρίνιο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Περιστέρι. Ηταν παντού. 

Οι κακεντρεχείς που στάζουν... χολή, διαδίδουν οτι η Επιτροπή ήθελε να του φτιάξει λίγο το μέσο όρο στον έλεγχο του, αφού ως 1ος είναι κάτω από τη βάση! Κακίες όμως που δεν ισχύουν!

Χθες ορίστηκε για... 6η συνεχόμενη φορά, ως πρώτος στο Απόλλων - Παναιτωλικός. Το πιο αδιάφορο ματς της αγωνιστικής.

Ο Γρατσάνης όμως δεν τα πήγε καλά. Στα τρία πέναλτι που είχε το ματς, έδωσε το ένα. Λογικά όμως δεν έχει πρόβλημα στην βαθμολογία του.

Όλα ήταν υπέρ του Παναιτωλικού που κέρδισε το ματς, άρα δεν υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος!

Στο 46' ο Βαφέας πέφτει και γλιστρώντας προσπαθεί να πάρει τη μπάλα. Στο τελείωμα της προσπάθειας σηκώνει ελαφρώς το αριστερό του πόδι και ανατρέπει τον επιτιθέμενο. Για να μην είμαστε αυστηροί, αυτό μόνο ο βοηθός θα μπορούσε να το δει.

Στο 49' υπάρχει ξεκάθαρη παράβαση σπρωξίματος του Ακόστα στον Ντίας. Το ζήτημα είναι σε ποιο σημείο γίνεται. Η παράβαση ξεκινάει εκτός και συνεχίζεται και εντός περιοχής. Και σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσε να βοήθησε ο (ίδιος) βοηθός. Σαμοϊλης περί ου ο λόγος.

Υ.Γ. Τον αδικεί πάντως ο φακός. Στα 16:9 δείχνει λίγο... φορτωμένος, αλλά σε 4:3 είναι φέτες!

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2021 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST