Πρόεδρος του Σ.Δ.Π. Ρεθύμνου ο Βοσκάκης

1.1.1.1.1.2019 03 26 1652

Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ρεθύμνου εκλέχθηκε ο Μιχάλης Βοσκάκης. Μετά από την εκλογή του προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα είναι διπλή εορτή πρώτα για την Πατρίδα μας, λόγω της Εθνικής μας Απελευθέρωσης και Ανεξαρτησίας και φυσικά και για την Εκκλησία μας που γιορτάζει το Χαρμόσυνο Μήνυμα της «Θείας Ενσάρκωσης». Χρόνια Πολλά Ελλάδα κι Έλληνες Χριστιανοί. Στα Γραφεία μας, μόλις ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η επαναληπτική ψηφοφορία για τις προγραμματισμένες «εργασίες» της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης Μελών Σ.Δ.Π. Ρεθύμνου καθώς και οι Αρχαιρεσίες για το νέο Δ.Σ. του Σ.Δ.Π.Ρ. από την 18η & 25η-03-2019. Η προσέλευση ήταν πραγματικά πολύ μεγάλη και μετά από Δημοκρατικές διαδικασίες όλα εξελίχθηκαν ομαλά και στις δύο ψηφοφορίες.

Θέλω να δώσω τα ειλικρινή μου Συγχαρητήρια σε όλους τους νεοεκλεγέντες συναδέλφους μου. Πιστεύω ακράδαντα ότι όλοι μας, συνεχίζουμε ενωμένοι, με τον ίδιο ζήλο και με ομόνοια μεταξύ μας, γι’ αυτό που πραγματικά αγαπάμε και ονομάζεται Ελληνική Διαιτησία. Η ανάδειξη και προάσπιση της Ρεθυμνιώτικης Διαιτησίας είναι βασικό μέλημα όλων μας και ιδιαίτερα εγώ σας διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίζουμε με την ίδια φιλοσοφία και διαιτητική αλληλεγγύη μεταξύ των Μελών μας, έχοντας φυσικά παράλληλη στήριξη και αγαστή συνεργασία τόσο με την Διοίκηση της Ε.Π.Σ.Ρ. όσο και με την Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Ρ.»

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2021 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST