Οριστικό: Στις 11 Μαϊου ο τελικός

1.1.1.1.1.2019 02 25 1930

Όπως αναμενόταν, η ΕΠΟ προχώρησε σε αλλαγή ημερομηνίας για τον τελικό στο κύπελλο Ελλάδας και από 18 Μαΐου, αυτός θα γίνει μία εβδομάδα νωρίτερα!

Ούτως ή άλλως υπήρχε θέμα με την ημερομηνία του τελικού της διοργάνωσης και οι τέσσερις ομάδες των ημιτελικών, διευκόλυναν την κατάσταση. ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Λαμία και Αστέρας Τρίπολης, συμφώνησαν να γίνει στις 11 Μαΐου ο τελικός, ώστε να μην υπάρχει κενό στην αγωνιστική δραστηριότητά τους, μιας και το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί ακριβώς μία ομάδα πριν.

Έτσι έλυσαν τα χέρια της ΕΠΟ που στην προκήρυξή της είχε ορίσει τον τελικό για τις 18 Μαΐου. Με τον πρώτο γύρο των Δημοτικών εκλογών όμως να αναμένεται να οριστεί την επόμενη μέρα (δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από την Βουλή, αλλά θα γίνει στις 19 Μαΐου και στις 26/3 οι Ευρωεκλογές), η αστυνομία δεν επρόκειτο να δώσει το «ΟΚ» για να διεξαχθεί ο αγώνας.

Πλέον δεν υπάρχει θέμα, αφού οι ομάδες έδωσαν τη λύση και ο τελικός στο κύπελλο Ελλάδας θα γίνει οριστικά στις 11 Μαΐου, όπως συμφωνήθηκε στην Επιτροπή Εκτάκτων θεμάτων της ΕΠΟ.

Πηγή: sportime.gr

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2021 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST