"200 χιλιάρικα το χρόνο ο Κουκουλάκης"!

1.1.1.1.1.1.2019 02 26 1701

Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου αναφέροντας ότι συντοπίτης του πρώην διαιτητής  στοιχίζει στην ΕΠΟ 200 χιλιάδες ευρώ, "φωτογραφίζοντας" τον Μιχάλη Κουκουλάκη. 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Εδώ υπάρχουν υπάλληλοι της ΕΠΟ που αμείβονται με μισθούς 15 και 20 χιλιάδες ευρώ τον μήνα. Αν υπάρχει κάποιος που το αμφισβητεί ας με διαψεύσει. Αυτοί που τα αποφασίζουν αυτά έχουν και την ευθύνη. Εμείς πέρα από επιστολές, διαμαρτυρίες και τοποθετήσεις στις γενικές συνελεύσεις δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Από τη στιγμή που υπάλληλοι χωρίς ιδιαίτερα προσόντα αμείβονται με δέκα και 15 χιλιάδες ευρώ τον μήνα, δεν θα πρέπει βάσει λογικής ο πρόεδρος να πει ότι θέλει 25 χιλιάδες; Δεν ξέρω και κατά πόσο το είπε, βεβαίως, διότι δεν ξέρω αν είναι αληθές. Από ότι ξέρω είναι μια απόφαση που πρόκειται να παρθεί από τη γενική συνέλευση της ΕΠΟ. Μπορεί δηλαδή και αυτό το ποσό των 25 χιλιάδων ευρώ να μην ισχύσει. Ξέρω πολύ καλά ότι συντοπίτης μου πρώην διαιτητής στοιχίζει στην ΕΠΟ 200 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο».

Η τοποθέτηση Τζώρτζογλου προκάλεσε την παρέμβαση Κουκουλάκη, ο οποίος διέψευσε το νούμερο, αλλά απέφευγε συστηματικά να απαντήσει στην ερώτηση που του έγινε πολλάκις σχετικά με το πόσο με το οποίο αμοίβεται από την ΕΠΟ.

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2021 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST