Παραίτηση Περέιρα και συνάντηση με Χούμπελ, ζητάει ο Ατρόμητος!

1.1.1.1.1.2019 02 08 1306

Έξω φρενών ήταν με τη διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου στον προημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ ο ιδιοκτήτης του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός.

Τα βέλη του στράφηκαν κυρίως κατά του Βίτορ Μέλο Περέιρα και της ΚΕΔ. Τόνισε, μάλιστα, πως θα ζητήσει τις παραιτήσεις όλων τους σε συνάντηση που θα έχει με τον Βαγγέλη Γραμμένο.

«Αποκλειστικός υπεύθυνος για ό,τι έγινε είναι ο Περέιρα, ο οποίος έχει άλλα μέτρα και άλλα σταθμά για τις ομάδες. Μετά τις διαιτητικές παλινωδίες σε Ξάνθη και Λαμία, αντί να τιμωρηθούν οι διαιτητές, τους είδαμε να σφυρίζουν λίγες μέρες μετά. Ζητήσαμε ξένους διαιτητές για σήμερα. Πάλι δεν έβαλε. Ήρθε η γνωστή ελληνική τριάδα. Ο κορυφαίος Έλληνας διαιτητής…

Η καραμέλα της κάθαρσης και της εξυγίανσης έχει λιώσει εδώ και καιρό. Αυτό δεν είναι πρωτάθλημα, είναι παρωδία. Ο κύριος Σιδηρόπουλος κατάφερε και σήκωσε στο πόδι ένα ήσυχο κοινό όπως αυτό στο Περιστέρι.

Εμείς θα ζητήσουμε την παραίτηση του κύριου Περέιρα και της ΚΕΔ γιατί είναι πλήρως αποτυχημένοι. Όλα τα ντέρμπι παίζονται με ξένους διαιτητές. Σε ένα ντέρμπι μεταξύ του τρίτου και του τέταρτου στο Κύπελλο επέλεξαν να μη βάλουν ξένους διαιτητές.
Θα ζητήσουμε από τον κύριο γραμμένο την παραίτηση του κύριου Περέιρα. Θα πάμε και στην UEFA. Δεν πάει άλλο».

H ΠΑΕ Ατρόμητος έχει στείλει επιστολές και ζητάει συνάντηση με την Επιτροπή της FIFA στην ΕΠΟ και συγκεκριμένα με τον πρόεδρο της Επιτροπής παρακολούθησης Χέμπερτ Χούμπελ, το οποίο πιθανότατα θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα.

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2021 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST