1.1.1.1.1.1.2019 02 08 1255

Σοβαρότατα διαιτητικά λάθη έγιναν στο Περιστέρι. Ο Σιδηρόπουλος και ο βοηθός Κωσταράς αλλοίωσαν το αποτέλεσμα στο παιχνίδι του Ατρομήτου με την ΑΕΚ.

Το πρώτο σοβαρό λάθος που πιστώνεται 100% ο διεθνής ρέφερι είναι το χέρι του Χουλτ στο 28’. Το χέρι του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ είναι σε μη φυσική θέση «σβήνοντας» την παράμετρο της κοντινής απόστασης.

Ο ρέφερι το βλέπει, αλλά κρίνει ότι είναι ακούσιο. Λάθος. Επρεπε να δοθεί πέναλτι υπέρ του Ατρομήτου.

Το δεύτερο λάθος είναι το πέναλτι που καταλογίζει υπέρ της ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο. Το μαρκάρισμα είναι εκτός περιοχής, αλλά διαιτητής και βοηθός δεν το βλέπουν.

Ο Σιδηρόπουλος στο ξεκίνημα της φάσης έχει σωστή θέση, αλλά στην ξαφνική αντεπίθεση, μένει πίσω με αποτέλεσμα να μην είναι κοντά στο μαρκάρισμα.

Τα τέσσερα σημεία που καθιστούν, προσδιορίζουν την αντικειμενική αδυναμία, είναι:

• Δίπλα ακριβώς στη παράλληλη γραμμή

• Εντελώς αντίθετα από τη θέση και πορεία του διαιτητή (κοντά στον βοηθό)

• Ξαφνική αντεπίθεση (ο διαιτητής είχε ολόσωστη θέση)

• ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, η παράβαση συμβαίνει στο χώμα, το τάκλιν γίνεται στο έδαφος που σημαίνει ότι ο βαθμός δυσκολίας, για τον διαιτητή, τείνει στο ΑΔΥΝΑΤΟ να δει, δηλαδή το «μέσα- έξω».

Σίγουρα ο βοηθός είναι ο μοναδικός από την διαιτητική ομάδα που μπορεί να δώσει γνώμη και φυσικά, ως εκ τούτου, έχει ευθύνη.

Λίγο πριν το τέλος, ο Κωσταράς κόβει με ανύπαρκτο οφσάιντ τον Κλωναρίδη που έβγαινε τετ-α-τετ.

Ο παρατηρητής Φαντόπουλος (Πειραιά) έστειλε σήμερα την έκθεση του στην ΚΕΔ η οποία έχει παραπεμπτική βαθμολογία τόσο για τον Σιδηρόπουλο, όσο και για τον Κωσταρά. 


Πρωτοσέλιδα

Αποτελέσματα αγώνων


powered by Agones.gr - Stoixima

Follow us on Facebook

Facebook Red Logo psd64227

Banner

001 1

Επισκέπτες από 12/01/2017


Τελευταία Νέα