Δεν υπάρχει στο χάρτη!

1.1.1.1.1.1.2019 01 31 1139

Δεν περιμέναμε το τοπ όνομα για το κυριακάτικο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Οι τοπ δεν πατάνε το πόδι τους στην Ελλάδα. Μόνο για διακοπές! Αλλά όχι κι έτσι! Πλέον ούτε από τα… πανέρια της UEFA δεν… ψωνίζει ο Περέιρα. Εχει πάει στα… αζήτητα. Εναν Δανό, ονόματι Μίκαελ Τίκγκααρντ φέρνει στην Ελλάδα ο Πορτογάλος.

Έναν «τελειωμένο» ρέφερι, διεθνή από το 2012, με 22 ευρωπαϊκά ματς, μόνο. Κυρίως Κ17, Κ19 και Κ21. Κάτι προκριματικά Europa League και… that’s all! Φέτος έχει πάθει… υπερκόπωση. Εχει σφυρίξει μόλις ένα παιχνίδι εκτός Δανίας. Τον περασμένο Αύγουστο. Εκτοτε παίζει μόνο στη χώρα του και δεν είναι καν πρώτος σε ορισμούς. 11 ματς, ενώ παραμένει άπραγος από τις 16/12 αφού το πρωτάθλημα στη χώρα του έχει διακοπή.

Επιλογή που προσβάλει τους Ελληνες διεθνείς που είναι σαφώς καλύτεροι από τον Δανό, αλλά ο Περέιρα επιμένει σε ξένους. Αλίμονο στην επόμενη ΚΕΔ που θα αλλάξει… βιολί και θα γυρίσει στους Ελληνες.

Καμένη γη λένε ότι θα αφήσει φεύγοντας ο Περέιρα. Αρκετά αισιόδοξο, αφού δεν θα υπάρχει ούτε η γη προκειμένου να μπορέσουν να «σπείρουν» οι επόμενοι στη μετά Περέιρα εποχή.

Πηγή: SPORTIME

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2021 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST