Δεν υπάρχει «είπα», «άκουσα» στους κανονισμούς, υπάρχει ΚΑΠ και προκήρυξη!

1.1.1.1.2018 08 21 2124

Δεν νομοθετεί ούτε ο Τριτσώνης, ούτε ο Περέιρα, ούτε η κ. Τζέλη που έστειλε ένα μέιλ MONO στους διαιτητές της Β’ και Γ’ Εθνικής τον περασμένο Αύγουστο.

Δεν ισχύει κανένας κανονισμός με το «είπα» του Τριτσώνη και το «άκουσα» ή «έστειλα».

Υπάρχει σαφής διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί και δεν ακολουθήθηκε.

Η Ε.Ε. αποφάσισε, αλλά δεν θα μυρίσουν τα νύχια τους οι ομάδες και οι διαιτητές.

Γι’ αυτό υπάρχει ο ΚΑΠ και οι προκηρύξεις.

Αφού λοιπόν δεν άλλαξε ο ΚΑΠ και η προκήρυξη του κυπέλλου το καλοκαίρι για να συμπεριληφθεί η 4η αλλαγή, μεσούσης της περιόδου,δεν μπορεί να γίνει καμία αλλαγή.

Τον αντιλαμβάνεται ο οποιοσδήποτε.

Εκεί ξεκινάει η γκάφα. Και την χρεώνεται 100-0 η νομική υπηρεσία της ΕΠΟ.

«Ακουσα», «μου είπαν», «τους είπα» και «έστειλα» δεν υπάρχει. Και επειδή τα γραπτά είναι αυτά που μένουν, ΚΑΠ και προκήρυξη, όσο και αν προσπαθεί η ΕΠΟ να το… σώσει, δεν αναφέρουν ΠΟΥΘΕΝΑ για 4η αλλαγή, το υπόλοιπο του κυπέλλου έτσι θα πορευτεί.

Χωρίς 4η αλλαγή. Γιατί βάσει των γραπτών που προαναφέραμε και δεν προκύπτει 4η αλλαγή, όταν γίνει οποιαδήποτε ομάδα θα μπορεί να κινηθεί κατά του κύρους του αγώνα. «Μύλος» μετά.

Στο… προφορικό ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει.

Άπο εκεί ξεκινάει το κακό. Εχει και συνέχεια, βέβαια, μέχρι να φτάσουμε στους διαιτητές.

Το «είπα» του Τριτσώνη τον Αύγουστο, που δεν είπε, αφού εκ του αποτελέσματος δεν μπορούσε να πει γιατί η απόφαση κοινοποιήθηκε στην ΚΕΔ μια μέρα μετά τη λήξη του σεμιναρίου, δεν υπάρχει.

Οι διαιτητές δεν ενημερώθηκαν ποτέ όπως προβλέπεται από το πρωτόκολλο των FIFA/UEFA. Ο κ. Τριτσώνης είναι και διεθνής παρατηρητής. Γνωρίζει. Δεν έχει καμιά δικαιολογία και θα πρεπε τουλάχιστον να αναλάβει το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί.  

Η ΚΕΔ προφορικά ενημερώθηκε από την ΕΠΟ για την 4η αλλαγή;

Υ.Γ. Ο Περέιρα, ως επικεφαλής της ΚΕΔ ρώτησε όλους τους διαιτητές της Σούπερ Λιγκ αν ήταν ενήμεροι για την 4η αλλαγή; Πως αντέδρασε; O Γραμμένος μίλησε με την ΚΕΔ μετά το συμβάν; Και αν ναι, σε τι ύφος;

Ρητορικά τα ερωτήματα. Απάντησεις στο φύλλο της Τρίτης στο Sportime!

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2021 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST