1.1.1.1.1.2019 01 23 1335

Το ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης είχε…ψωμάκι διαιτητικά. Στο 9’ το γκολ είναι κανονικό. Η μπάλα μάλλον βρίσκει στη κοιλιά και όχι στο χέρι. Και εφόσον υπάρχει το «μάλλον» μετά και από τη χρήση βίντεο, πας με τον διαιτητή.

Στο 19’ ο Φωτιάς δίνει πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ. Σαφώς και υπάρχει παράβαση. Ο παίκτης του Αστέρα βάζει τα πόδια του στα πόδια του Μάνταλου. Καμία πρόθεση να παίξει τη μπάλα. Αυτό βλεπει ο διαιτητής και πάει βούλα. Δυναμόμετρο δεν έχει. Αξιολογεί κίνηση, θέση, πρόθεση και επαφή (αν υπάρχει) με τη μπάλα.

Στο 41’ δίνει κίτρινη και όχι κόκκινη το στον Μάνταλο στο μαρκάρισμα στον Ιγκλέσιας. Το μαρκάρισμα ήταν χαμηλά. Σωστό το χρώμα της κάρτας.

Στο 47’ δεν δίνει πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ. Και καλά κάνει. Η μικρή απόσταση από το χέρι, το ότι ο αμυνόμενος δεν είχε το χρονικό περιθώριο να αποφύγει τη μπάλα, γι αυτό άλλωστε το χέρι «φεύγει» πίσω, δείχνουν ότι δεν είχε πρόθεση.

Πάμε τώρα στα… ενδότερα. Ο Αγαδάκος συμφωνεί για το πέναλτι που έδωσε και γι’ αυτό που δεν έδωσε. 

Για το μαρκάρισμα του Μάνταλου; «Ευτυχώς είναι χαμηλά. Αν τον έβρισκε πιο ψηλά, θα είχαμε πρόβλημα», είπε στον ρέφερι και… όλα καλά. Λογικά τον Φωτιά θα τον δούμε κάπου 4ο την επόμενη αγωνιστική. 

Πηγή: SPORTIME


Πρωτοσέλιδα

Αποτελέσματα αγώνων


powered by Agones.gr - Stoixima

Follow us on Facebook

Facebook Red Logo psd64227

Banner

001 1

Επισκέπτες από 12/01/2017


Τελευταία Νέα