Πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρις!

1.1.1.1.1.1234322

Πριν ακόμα στεγνώσει το μελάνι από τις υπογραφές της… συνθηκολόγησης των διαιτητών με τους θεσμούς «έσκασε» το πρώτο κρούσμα.
Γραμμένος, Φούσεκ και Περέιρα ζήτησαν να πέσουν οι τόνοι και να σταματήσει το μπούλινγκ στους διαιτητές, αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω!

Μας προέκυψε και ο Κάναντι… επαναστάτης! Κοντεύει τα 50 ο Αυστριακός, αλλά το έχει το… σπριντ! Για πότε σφύριξε λήξη στο Περιστέρι ο Παπαπέτρου, για πότε βρέθηκε face to face με τον Αθηναίο ρέφερι ο τεχνικος του Ατρομήτου, χαμπάρι δεν πήραμε!

«Τι είναι αυτά που κάνεις; Επρεπε να κρατήσεις ακόμα δύο λεπτά», ήταν τα λόγια του… αγριεμένου Κάναντι.

Μάλιστα. Μαρς στον διαιτητή για δύο λεπτά επιπλέον χρόνου καθυστέρησης! Πέντεμισι κράτησε ο Παπαπέτρου. Ο Κάναντι ήθελε το σαββατιάτικο ματς να τελειώσει… Κυριακή!

Στη συνέντευξη τύπου «αποκάλυψε» ότι ο Παπαπέτρου είπε «σκάσε» στον Κιβρακίδη. Γιατί δεν παρεβρέθηκε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής να μεταφέρει το διάλογο που είχε με τον ρέφερι όμως;

Απλούστατο. Επειδή ο Παπαπέτρου ποτέ δεν είπε τη συγκεκριμένη λέξη στον ακραίο μπακ του Ατρομήτου. Κι ας βγει ο ποδοσφαιριστής να το διαψεύσει.

Αν είχε ειπωθεί κάτι τέτοιο, ο Κιβρακίδης δεν θα είχε θερμό χαιρετισμό με τον διαιτητή μετά το τέλος του ματς με αγκαλιές και χαμόγελα! Oπως και ο Αγγελόπουλος. Γκαραντί η πληροφορία. Αλλά κάπως έπρεπε να δικαιολογήσει τη χαζομάρα του ο Κάναντι.

Στο Περιστέρι βρέθηκε και μέλος της ΚΕΔ. Ο Λιφ Λίντμπεργκ. O Σουηδός απορούσε και ο ίδιος με τον Κάναντι. «Αδυνατώ να καταλάβω το ξέσπασμα του προπονητή του Ατρομήτου», ήταν τα λόγια του όταν είδε τον Αυστριακό να... μπουκάρει στον αγωνιστικό χώρο. 

Η κατάσταση δεν δείχνει να εξομαλύνεται. Το (απ)έδειξαν και στη Τρίπολη. Πλέον, η ΚΕΔ σε συνεννόηση με την ΕΠΟ εξετάζουν το ενδεχόμενο για περισσότερους ξένους διαιτητές στον β’ γύρο. Όχι μόνο στα ντέρμπι, αλλά και σε άλλα ματς που θα έχουν βαθμολογική σημασία. Σκέψεις για ξένους ρέφερι γίνονται και για το κύπελλο. Και όχι μόνο για τον τελικό.

Πηγή: sportime

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2021 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST