1.1.1.1.1.2019 01 02 1320

Διαρρέουν το μακρύ τους και το κοντό τους και το copy-paste πάει σύννεφο. Μετά την έκτακτη συνέλευση της Σούπερ Λιγκ την περασμένη Παρασκευή, βγήκε η… ειδησάρα! Η Λίγκα –λέει- είναι αποφασισμένη να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και να διεξαχθεί κανονικά η 15η αγωνιστική, έστω και αν χρειαστεί να φέρει ξένους διαιτητές για όλα τα ματς. Για βαστάτε τα… άλογα σας κύριοι. Δεν γίνονται έτσι αυτές οι δουλειές. Ο συνεταιρισμός μπορεί να θέλει. Το ζήτημα είναι αν μπορεί κιόλας. Kαι δεν μπορεί.

Oχι επειδή το γράφουμε. Από τον Κανονισμό Υλοποίησης και εφαρμογής του Συστήματος Διαιτησίας Ποδοσφαίρου που είναι αναρτημένος στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ, δεν προβλέπεται. «Δύναται να χρησιμοποιούνται διαιτητές από το εξωτερικό σε αγώνες της Α΄ Εθνικής κατηγορίας και σε αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος όταν αυτό κρίνεται αναγκαίο από την ΚΕΔ». παράγραφος 4 του άρθρου 50.

Κάλο, ως μέτρο πίεσης, αλλά ως μέτρο για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα όχι. Αρμόδιος είναι ο Περέιρα και οι συνεργάτες του. Ο Πορτογάλος που είναι διορισμένος από την FIFA και όχι εκλεγμένος από την Σούπερ Λιγκ. Αφήστε που οι ξένοι συνάδελφοι των ρέφερις δεν πρόκειται να δεχθούν να έρθουν να σφυρίξουν στην Ελλάδα. 

Πηγή: SPORTIME


Πρωτοσέλιδα

Αποτελέσματα αγώνων


powered by Agones.gr - Stoixima

Follow us on Facebook

Facebook Red Logo psd64227

Banner

001 1

Επισκέπτες από 12/01/2017


Τελευταία Νέα