Ενωτική διάθεση από τον ΑΕΚτση Φιλίππου για το γήπεδο

rsz antipereiferiarxis

Στην κοπή της πίτας του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της Α.Ε.Κ παραβρέθηκε ο ως τιμόμενο πρόσωπο, ο πρώην Δήμαρχος Καλυβίων και Σαρωνικού και νυν Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου.

Ευκαιρίας δοθείσης και αφού πρώτα παρέλαβε την σχετική πλακέτα από τα χέρια του Κώστα Νεστορίδη, ο γνωστός για τα αισθήματα του υπέρ της Ένωσης αναφέρθηκε και στο θέμα έχει "πληγώσει" τον Σύριζα και "καίει" τους οπαδούς της ΑΕΚ, με αποτέλεσμα το τελευταίο διάστημα να έχει προκληθεί μια κάποια ένταση. Το "σπίτι" της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Με διάθεση να πέσουν οι τόνοι τόνισε ότι... θα πρέπει με νηφαλιότητα όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, κυβέρνηση, Τοπική Αυτοδιοίκηση, τοπικοί φορείς αλλά και παράγοντες της ΑΕΚ να καθίσουν και να συζητήσουν προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημα. Από τη στιγμή που η βούληση όλων των εμπλεκόμενων φορέων είναι θετική στο να κατασκευαστεί γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, με συνεννόηση και αμοιβαίες συμφωνίες, είναι εφικτή η εξεύρεση κοινά αποδεκτής λύσης, ώστε να προχωρήσει η κατασκευή του γηπέδου.

Υπογράμμισε δε, ότι θα πρέπει η όλη υπόθεση να μείνει εκτός των πολιτικών αντιπαραθέσεων της προεκλογικής περιόδου και κυρίως να μην επικρατήσουν οι φανατισμοί που θα οδηγήσουν σε αδιέξοδες καταστάσεις.

Η τοποθέτηση του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής, έγινε δεκτή με θετικά σχόλια αφού διακαής πόθος των ΑΕΚτσήδων είναι να αποκτήσει η ΑΕΚ το δικό της γήπεδο.

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2021 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST