Δημόσια παραδοχή!

rsz xeri georgioy

«Κι εμείς απέξω τη φάση, έτσι την είδαμε. Αν δεν υπήρχε η φωτογραφία και αν δεν υπήρχε στο ημίχρονο η τοποθέτηση του Γεωργίου...

Ο παίκτης της Βέροιας βγήκε τετ α τετ, πλάσαρε και ενώ και οι δύο κυνηγούσαν τη φάση, με τα γνωστά τζαρτζαρίσματα, έγινε ότι έγινε. Ο αντίπαλος φορά γάντια και ο δικός μας όχι. Αν την παρακολουθήσει κανείς καλά, θα την καταλάβει τη φάση. Εγώ είμαι σίγουρος και διαμαρτύρομαι στον 4ο διαιτητή ότι την βρήκε ο Παυλίδης. Στο ημίχρονο αλλάζουν όλα. Ο βοηθός έχει φύγει και έχει πάει στη θέση του για πέναλτι. Νόμιζα ότι δόθηκε πέναλτι και είναι και αποβολή του παίκτη μου. Μου ήρθε η πρώτη σκέψη αλλά σαν εικόνα μου φάνηκε ότι εμπλέκεται και ο ποδοσφαιριστής της Βέροιας. Πηγαίνοντας για τα αποδυτήρια, βλέπω τη φωτογραφία από έναν φωτογράφο και ρωτάω τον Γεωργίου τι έγινε στη φάση και μου λέει εγώ τη βρήκα. Είναι μια φάση στην οποία προσπαθούν και οι δύο να πάρουν θέση. Σπρώχνει ο ένας, σπρώχνει ο άλλος και κάποια στιγμή όπως γύρισαν τα κορμιά βρήκε ο δικός μας τη μπάλα στην κίνηση επάνω. Μου είπε ότι έγινε άθελα, δεν τη βρήκε να... χαλάσει τη φάση.

Το βράδυ εμείς ταξιδεύαμε και με πήραν φίλοι στο τηλέφωνο και μου λένε τι συμβαίνει. Είναι μια πολύ μεγάλη αμαρτία για έναν ποδοσφαιριστή που έχει μέλλον, στα 21, 22 του, να του κρεμάσουν μια ταμπέλα και να μην έχει καμία ευθύνη. Είναι ξεκάθαρη η φάση. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που σε αυτή την ηλικία δεν πιστεύω ότι μπορεί να κάνει τέτοια πράγματα. Να κυνηγήσουμε τους απατεώνες που έφεραν το ποδόσφαιρό μας εδώ και να αφήσουμε παιδιά που έχουν όνειρα και ελπίδες να έχουν τον δρόμο τους. Είναι μια ξεκάθαρη φάση και επειδή έχω την επιβεβαίωση από τον ποδοσφαιριστή μου, γι' αυτό λέω την άποψή μου χωρίς να έχω δεύτερες και τρίτες σκέψεις.

Είναι πολύ σημαντικό να σώσουμε μια καριέρα και να μην στρέψουμε τα φώτα εκεί και να αφήσουμε τους άλλους που μας έχουν οδηγήσει εδώ -να μην υπάρχουν ομάδες, να μην υπάρχει ελληνικό ποδόσφαιρο- να κάνουν τις δουλειές τους. Ας αφήσουμε τον ποδοσφαιριστή ήσυχο. Ας κοιτάξουμε να σώσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Δημόσια τοποθέτηση Αλέκου Βοσνιάδη (προπονητής Απόλλωνα) σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, για την επίμαχη φάση της Βέροιας.

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2021 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST