Στα... 11 βήματα!

penalti kick

Ο άνθρωπος της piazzas στήνει τη μπάλα στην... άσπρη βούλα και... εκτελεί!

 

 

  • Ρεσιτάλ τηλεκριτικής και εκπαίδευσης από τον Παναγιώτη Βαρούχα, με σωστή ερμηνεία κανονισμών διαιτησίας στο ΣΚΑΪ. Έδωσε τη σωστή ερμηνεία και τη σωστή αντίδραση του διαιτητή για τον Μπαράλες που ήθελε να δείξει στο βοηθό την κίνηση που έκανε στον αντίπαλο του και όχι να απωθήσει τον ίδιο.

 

  • Ο Ανδριανός μας τελείωσε, όπως και το νομοσχέδιο του που έθιγε το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου, υποβαθμίζοντας την ΕΠΟ. Προβλέπω να έχει και αυτός την τύχη του Σαρρή.

 

  • Ο Μαζαράκης θα' ναι τελικά υποψήφιος και στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου; Το άσχημο (γι' αυτόν) είναι ότι έχει κακό προηγούμενο αφού σε όποιο κόμμα έχει δείξει πολιτική προτίμηση, διαλύεται ( βλέπε ΕΠΕΝ- ΛΑΟΣ).

 

  • Γνωρίζετε ότι ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ, Χριστόφορος Ζωγράφος είναι ανιψιός του παλιού διαιτητή Ακρίδα, χωρίς όμως να έχουν τη δεδομένη στιγμή και τις καλύτερες σχέσεις.

 

  • Τελικά ο SAGONIAS και ο... Πάραγκας και Όραμα θα μας ενημερώνουν για τη τύχη του Ανδριανού στις εκλογές; Γιατί αν είναι τόσο σίγουροι οτι θα βγει βουλευτής, να τον περιμένει η Βουλή των Ελλήνων για να ολοκληρώσει την... Αναδάσωση του πάρκου με το νομοσχέδιο έκτρωμα!

 

  • Τελικά του Μπριάκου δεν του πάει τίποτα καλά το τελευταίο καιρό. Το αρχηγείο της Αστυνομίας τον έχει στα αζήτητα, ο προστάτης Σαρρής παραιτήθηκε και ο Ντάλας ανέλαβε προσωπικά την επιμόρφωση των διαιτητών. Είναι προτιμότερο να κάνει μια ηρωική έξοδο με ψηλά το κεφάλι πριν ο Γκιρτζίκης... λαλήσει!!!

 

  • Γνωρίζετε ότι ο Μπριάκος σε παιχνίδι του Λεκανοπεδίου που ήταν παρατηρητής διαιτησίας, έπιασε αξιωματούχο ομάδας και με... δάκρυα στα μάτια έλεγε ότι τον άφησαν απροστάτευτο και μόνο του στις δικαστικές διενέξεις με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πρόβλημα στη δουλειά του; Ξέχασε τις εποχές με τις παχυλές αγελάδες των 5.000 ευρώ το μήνα.

 

  • Ντάλας στην Ελλάδα και Βασσάρας στη Ρουμανία έχουν την ίδια "συνταγή" εκπαίδευσης. Αυτή που επιτάσσει η ΟΥΕΦΑ και τα αποτελέσματα φαίνονται στην πρόοδο των διεθνών Ρουμάνων. Αντίθετα, ο Μπριάκος εφάρμοζε... ρουσφετολογία Σαρρή!!!

 

  • Πάντα μια γυναίκα με ισχυρή προσωπικότητα (βλέπε Θάτσερ) κινεί τα νήματα γιατί γνωρίζει τα θέματα τόσο στο... εσωτερικών, όσο και στο... εξωτερικών της διαιτησίας! Άραγε ο Μπριάκος το πήρε ποτέ χαμπάρι ή τον είχε απορροφήσει το ζήτημα της... εκπαίδευσης;

 

  • SAGONIAS - Aνδριανός = πλακωτό ή "πλακάκια. Προσπάθησαν να την... μεθοδεύσουν, αλλά δεν πρόλαβαν να προχωρήσουν στην... κάθαρση. Αλήθεια... δεν μας είπαν και οι δύο για τις μαϊμού ομοσπονδίες χόκεϊ στην Αργολίδα.

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2023 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST