Δεν υπάρχουν σωτήρες…

rsz epo

Υπήρχαν δύο μεγάλοι ηγέτες στο ποδόσφαιρο του ΧΘΕΣ. Ένας ο Βίκτωρας Μητρόπουλος. Πήρε το ποδόσφαιρο ξεβράκωτο στα αγγούρια και του έδωσε αίγλη, τηλεοπτικά; Δικαιώματα, χορηγίες. 24 ώρες σκφτόταν για την μπάλα. Δεν με νοιάζει τι άλλη δουλειά έκανε και αν δούλεψε. Στα... φρύδια μου. Του έβαλε ντεπόζιτα βενζίνης να κυλήσει. Καθόλου τυχαία δεν διαδέχθηκε τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ Δέδε στην ΕΠΑΕ. Ο άλλος ήταν ο Γκαγκάτσης. Το ότι θήτευσε με τον Θωμά δεν είναι κακό. Τον είχε μέντορα. Κι αυτός από το πεζοδρόμιο του ποδοσφαίρου ως δικηγόρος σε κληρώσεις ομάδων Ω εθνικής ξεκίνησε. Έφτασε όμως στον θρόνο.

Η κόντρα δύο προσωπικοτήτων Βίκτωρα και Γκαγκάτση ήταν ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ. Εκεί την έκαναν όλοι με ελαφρά πηδηματάκια. Εξαφανίστηκε ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης από την Ελλάδα που σήμερα είναι δεξί χέρι του Πλατινί στην UEFA! Χάθηκε ένας Κούκης που έφερε πλεόνασμα στην Ολυμπιακή Αεροπορία. Ένας Αντιπαριώτης που είναι προϊστάμενος νομικής υπηρεσίας σε ιδιωτική τράπεζα. Άντε να απέμεινε ο Βούρβαχης και αυτός μετράει τα λόγια του και τις συμπεριφορές του.

Γενικά παράγοντες δεν υπάρχουν. Ποιος Λυσσαρίδης; Αυτός που έβριζε για την παράγκα τον Γκαγκάτση και τώρα είναι μαζί του; Αδελφός του άλλου Λυσαρίδη είναι...Δεν ξέρω , λοιπόν, αν υπάρχει σωτηρία στην μπάλα, αλλά παράγοντες δεν υπάρχουν. Φροντιστήριο να ανοίξουν Γκαγκάτσης, Βίκτωρας και Βούρβαχης περισσότερα θα βγάζουν απ΄ ότι στην δουλειά τους.

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2021 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST