Κάποιος να του πάρει το... φτυάρι!

FTIARI

Μετά από τέσσερα χρόνια, έχει βρει τη βολή του, έχει το μισθό του και δεν δίνει...σεντ για τη βελτίωση της Ελληνικής διαιτησίας.

Το γεγονός ότι δεν ανέβηκε κατηγορία ούτε ένας Έλληνας διαιτητής ήταν αναμενόμενο (με εξαίρεση ίσως τον Σιδηρόπουλο). Χιλιογραμμένα και χιλιοειπωμένα. Γερασμένος πίνακας που καταρτίστηκε με γνώμονα τα ρουσφέτια και όχι την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση της Ελληνικής διαιτησίας στο εξωτερικό.

Στον πάτο ο Μπριάκος, αφού βάσει πορείας και αποτελεσμάτων δεν έχει να επιδείξει το παραμικρό στην τετραετή παρουσία του. Μαζί του συμπαρέσυρε και την Ελληνική διαιτησία.
Αυτός ωστόσο δεν δείχνει να πτοείται. Έχει βάλει... logo στην καρέκλα του και παρά τα προβλήματα που έχει με τη δικαιοσύνη, προσπαθεί με νύχια και με δόντια να... γαντζωθεί στην καρέκλα του, κάνοντας...πασαρέλα στις Ενώσεις σε όλη την Ελλάδα. Σαν περιοδεύων θίασος. Ή καλύτερα σαν το θέατρο.. σκιών.

Μηδέν ευθιξία, άγνωστη λέξη το φιλότιμο. Εκεί που έδειξε υπέρμετρο ζήλο ήταν όταν τα πρώην μέλη της ΚΕΔ, πρότειναν ανανέωση στον πίνακα της FIFA και αυτός έσπευσε να ενημερώσει τον Σαρρή για να ξεκινήσει το "καθαριστήριο" και να συνεχίσεις το έργο σου, ότι αξιόλογο είχαν προλάβει να δημιουργήσουν οι προκάτοχοι σου. Οι σπασμωδικές κινήσεις και τα σεμινάρια ταλέντων τύπου Μάνταλου μας τελείωσαν.

Πρέπει να καταλάβει ότι η βελτίωση της ελληνικής διαιτησίας στο εξωτερικό είναι πλέον επιτακτική, στέλνοντας νέους και εξελίξιμους ρέφερις. Ο Ντάλλας Νο2 της ΟΥΕΦΑ, "έχτιζε" τόσο καιρό τον γιο του και με την πρώτη ευκαιρία τον έβαλε στους πίνακες της FIFA.

Να ανοίξει τα μάτια και να διαβάσει τον πίνακα της FIFA και να δει πόσους διαιτητές πέρασε ο Βασάρας από τη Ρουμανία. Και όχι σε τέσσερα χρόνια, αλλά σε κάτι...μήνες που έχει αναλάβει πόστο στη γείτονα χώρα.

Αλλά δυστυχώς ο κ.Μπριάκος είναι στο...πάτο της λίμνης των Ιωαννίνων και αναπνέει λίγο- λίγο με...καλαμάκι πορτοκαλάδας!!!

Καλό θα ήταν παράλληλα και ο πρόεδρος της ΚΕΔ κ. Γκιρτζίκης να μην μετατραπεί σε...γλάστρα σαν τον προκάτοχο του και να πάρει πρωτοβουλίες,παίρνοντας κεφάλια, ανοίγοντας τον...δρόμο στον Ντάλλας να καθαρίσει το "τοπίο" της διαιτησίας από μηδενική βάση και χωρίς... παρεμβολές και.. τρικλοποδιές.

Εφόσον επιλέχθηκε (και καλώς επιλέχθηκε), αφενός είναι μοναδική ευκαιρία να εκμεταλλευτούν την τεράστια εμπειρία του και την μεγάλη θέση που έχει στην UEFA και αφετέρου έχουν υποχρέωση να τον αφήσουν να ολοκληρώσει το έργο του στην προβλεπόμενη διετία.

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2021 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST