Βολιδοσκόπηση Καραγκούνη

rsz anastasiadis

Αντικρίζοντας την «είδηση» πως ο Αναστασιάδης είναι υποψήφιος για την εθνική ομάδα, μου δημιουργήθηκε μια σκέψη και μια δημοσιογραφική εντολή. Η σκέψη ήταν μαύρη. «Πως θα είναι προπονητής στον ΠΑΟΚ και στην εθνική; Πως θα καλέσει , για παράδειγμα, μαζί Τζαβέλλα και Μανιάτη; Θα τους βάλει σε ρινγκ και θα κληθεί όποιος βγάλει νοκ άουτ τον άλλο; Θα καλέσει τον Τζαβέλλα λόγω ΠΑΟΚ; Τον Μανιάτη για να μην καρφωθεί;».

Οι απορίες χωρίς απάντηση, είναι σαν τον άνεργο που χρωστάει. Σαν ευνουχισμένο που βλέπει πορνό. Απάντηση δεν θα πάρει, ούτε μπορεί να κάνει κάτι. Οπότε ξεκίνησα τα τηλέφωνα. Σε όποιον γνωρίζω και.... δεν γνωρίζω στην ΕΠΟ.
«Πλάκα κάνεις; Εδώ έχουμε τα δικά μας», είπε ο πρώτος. «Δεν ξέρω τίποτα. Κοιτάμε τι θα γίνει με Ρανιέρι», αποκρίθηκε ο δεύτερος. «Πρώτη φορά το ακούω», απάντησε ένας άλλος ΜΕΣΑ στα πράγματα. Μπροστά στην αγωνία να τελειώσουν οι μονάδες του καρτοκινητού απευθύνθηκα σε άλλους «υπευθύνους» της ομάδας. Τελικά έβγαλα ένα συμπέρασμα. Είναι το μοναδικό:

Με δεδομένο πως δεν δόθηκε ΠΟΤΕ από την ΕΠΟ κατεύθυνση για ΕΛΛΗΝΑ προπονητή (θα έπρεπε επίσης να ενδιαφερθούν για Δώνη, Τζιώλη, Χριστοβασίλη ενδεχομένως μέχρι.... Αλέφαντο), ο Καραγκούνης έκανε μια συζήτηση. Διερευνητικού χαρακτήρα. τύπου «Άγγελε, τι λες γι΄ αυτό...». Και, μάλιστα, η κουβέντα έγινε μέσω κύκλων του αναστασιάδη. Ούτε καν με τον ίδιο. Ήταν μια βολιδοσκόπηση του Καραγκούνη, σε μία εποχή που δεν κουνιέται ΦΥΛΛΟ. Όχι απλά στην εθνική, αλλά ούτε στην ΕΠΟ. Πρόκειται για μια απλή σπίθα, που θέλει καιρό για να γίνει πυρκαγιά και πολλές προϋποθέσεις.

Το μοναδικό ατού αυτλή τη στιγμή που διαθέτει ο Aναστασιάδης είναι α) ο τσαμπουκάς του που αφυπνίζει τους παίκτες β) η βαθμολογική θέση του ΠΑΟΚ γ) (ίσως βασικό) η παραδοχή της προπονητικής του αξίας από τον Β. Μαρινάκη, ο οποίος του έδωσε συγχαρητήρια μετά από το ματς με τον ΠΑΟΚ, παρά την εντός έδρας ήττα. Κίνηση που ακόμα και ακόλουθοί έως παρατρεχάμενοι του Μαρινάκη, προσπαθούσαν να αποτρέψουν.... Αυτά τα νέα, παλικάρια μου.

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2021 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST