“Κόπηκε” ξανά ο Τοπούζης

rsz topouzis

Ούτε στις...επαναληπτικές κατάφερε να περάσει τα αγωνιστικά τεστ (yo yo) των διαιτητών και των βοηθών της Σούπερ Λίγκας ο Γιάννης Τοπούζης (Θράκης). Οι αγωνιστικές δοκιμασίες έγιναν στο γήπεδο της Χωράφας στο Περιστέρι με τους υπόλοιπους έξι διαιτητές να περνούν και να επανέρχονται στους ορισμούς.

Πρόκειται για τους Δασκαλόπουλο (Κορινθίας), Κάμπαξη (Εύβοιας), Λαμπρόπουλο (Ηλείας), Στυλιαρά (Αιτωλοακαρνανίας), Ιωαννίδη (Αργολίδας) και Μήτσιο (Ηπείρου). Επίσης, έτρεξαν και οι διεθνείς Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Σπάθας (Πειραιά), Τριτσώνης (Αθηνών),που είχαν διεθνείς υποχρεώσεις όπως και ο Ζαχαριάδης (Μακεδονίας).

Από τους βοηθούς επανέρχονται στους ορισμούς οι Αλεξέας (Μεσσηνίας), Σταθόπουλος (Ηλείας), Φαντόπουλος (Πειραιά). Επίσης, τα τεστ έβγαλαν και οι βοηθοί Ποντίκης (Πρέβεζας), Χαρίσης (Γρεβενών), Αναστόπουλος (Αρκαδίας) που δεν έτρεξαν την προηγούμενη φορά καθώς και οι Ακρίβος (Αθηνών), Κούλα (Ξάνθης), Κωσταράς (Αιτ/νιας),Κουρομπύλια (Δ.Αττικής) οι οποίοι είχαν διεθνείς υποχρεώσεις. Ο Τουμπακάρης είναι τραυματίας και δεν πήρε μέρος.

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2022 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST