Άκυρο το πρώτο γκολ στο Κηφισιά – Ατρόμητος, αλλά δεν το πήρε χαμπάρι κανείς!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.kifisia atromitos

Άκυρο το πρώτο γκολ των γηπεδούχων, αλλά ούτε ο διαιτητής, ούτε ο VAR διόρθωσαν το κραυγαλέο λάθος!

Οσα δεν φέρνει ο χρόνος, τα φέρνει η στιγμή! Ο Πολυχρόνης δεν ήταν κακός στο ντεμπούτο του στο Κηφισιά – Ατρόμητος, αλλά έκανε δύο λάθη μέσα σε ελάχιστα λεπτά! Το ένα διορθώθηκε. Το άλλο, πιο σοβαρό, αλλά δεν το πήρε χαμπάρι κανείς! Ούτε ο ρέφερι, ούτε ο VAR Τσαγκαράκης, ούτε ο παρατηρητής Τριτσώνης, ούτε οι τηλεκριτικοί διαιτησίας, Βαρούχας και Σπάθας.

Αρχικά ο ρέφερι «χάνει» το μαρκάρισμα για κόκκινη κάρτα, το οποίο όμως διορθώνει μετά από on field review που του συνέστηκε ο VAR Τσαγκαράκης. Οριακό το εντός ή εκτός περιοχής, αντικανονικό μαρκάρισμα.

Από την εκτέλεση φάουλ, η Κηφισιά ανοίγει το σκορ, με τον διαιτητή να δείχνει σέντρα και τον Τσαγκαράκη να ολοκληρώνει τον έλεγχο της φάσης, χωρίς να του προκύψει κάτι αντικανονικό!

Κι όμως! Το γκολ των τυπικά γηπεδούχων δεν έπρεπε να μετρήσει! Όπως φαίνεται ξεκάθαρα στις παρακάτω φωτογραφίες, πριν ακόμα εκτελεστεί το φάουλ, ποδοσφαιριστής της Κηφισιάς, βρίσκεται σχεδόν μέσα στο τείχος και σε απόσταση μικρότερη απο το ένα μέτρο λιγότερο από ένα μέτρο που ορίζει ο κανονισμός!

Το γκολ έπρεπε να ακυρωθεί και το παιχνίδι να ξεκινήσει με έμμεσο από το σημείο που βρισκόταν ο επιτιθέμενος/ παραβάτης ο οποίος δεν παρατηρείται (όχι κίτρινη κάρτα).

«Ερασιτεχνικό» λάθος από διαιτητή και VAR για επίπεδο Super League!

Κηφισιά - Ατρόμητος

Κηφισιά - Ατρόμητος

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2023 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST