«Κόπηκε» ο Κουμπαράκης και έχει «θέμα» – Τραυματίες Σιδηρόπουλος και Μαλούτας!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.koubarakis

 Με αγωνιστικά τεστ άνοιξε το σεμινάριο των διαιτητών – βοηθών της Stoiximan Super League. Δεν τα έβγαλε ο Κουμπαράκης και πλέον έχει «θέμα» ο διεθνής ρέφερι!

Διαιτησία: Στη Ξάνθη γίνεται το σεμινάριο των διαιτητών. Το απόγευμα της Πέμπτης (3/8) οι διαιτητές και οι βοηθοί έτρεξαν τα τεστ, υπό το βλέμμα όλων των μελών της ΚΕΔ.

Από πλευράς διαιτητών, άπαντες παρόντες, ωστόσο Μαλούτας και Σιδηρόπουλος δεν έτρεξαν. Ο πρώτος δήλωσε προ ημερών τραυματισμό στη μέση, ενώ ο διεθνής ρέφερι προέρχεται από ένα χειρουργείο στον ώμο που θα τον κρατήσει εκτός για ένα μήνα ακόμα. Η επιστροφή του υπολογίζεται μετά την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των Εθνικών ομαδων στις αρχες Σεπτέμβριου.

Εκτός χόρτου θα μείνει και ο Μαλούτας ο οποίος θα τρέξει τα τεστ σε νεα ημερομηνία που θα ορίσει η ΚΕΔ/ΕΠΟ. Ο Μπένετ θέλει και έχει επιβάλλει την διαφάνεια και δεν πρόκειται να δούμε να επαναμβάνονται ευτράπελα του παρελθόντος, όταν διαιτητές έτρεχαν νύχτα και prive, βγάζοντας τα τεστ χωρίς να υπάρχει η παραμικρή ενημέρωση από πλευράς Επιτροπής Διαιτησίας.

Από τους υπόλοιπους 25 του πίνακα που έτρεξαν κανονικά, οι 24 πέρασαν με επιτυχία τα τεστ, συμπεριλαμβανομένων και των πέντε που ανέβηκαν κατηγορία (Κατσικογιάννης, Βάτσιος, Ανδριανός, Πουλικίδης, Τσιάρας). O Κουμπαράκης δεν κατάφερε να βγάλει τα 75άρια, ο οποίος είχε κοπεί και την περσινή αγωνιστική σεζόν στα τεστ της UEFA και δεν οριζόταν ως 1ος διαιτητής.

Είναι δεδομένο οτι θα μείνει εκτός, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και εξελίξεις, αφού πρόκειται για διεθνή διαιτητή ο οποιος ουσιαστικά δεν σφυρίζει πάνω από εξι μήνες και ίσως τραβήξει κι άλλο. Να τονίσουμε εδώ, οτι οι πίνακες είναι ανοιχτοί. Με ότι αυτό συνεπάγεται!

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (4/8) περιλαμβάνει και γραπτά τεστ, ενώ στην Ξάνθη θα βρεθεί και ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος ο οποιος αναμένεται και να μιλήσει στους διαιτητές.

Η ομιλία του προέδρου της ΕΠΟ στο περσινό σεμινάριο έχει μείνει στην ιστορία με την αλήστου μνήμης ατάκα προς τους διαιτητές «Αντισταθείτε. Θα τελειώσει η καριέρα σας»!

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2023 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST