«Κλείδωσαν» οι νέοι πίνακες! Ποιοι φεύγουν, ποιοι μπαίνουν! Τότε θα ανακοινωθουν!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.bennett

Οι αλλαγές στους νέους πίνακες της Super League. Ο συν ένας που ανεβαίνει. Οι αλλαγές στους παρατηρητές. Τότε θα ανακοινωθούν.

Μήνας πινάκων για τη Διαιτησία ο Ιούνιος. Άπαντες περιμένουν να δουν τις αλλαγές που θα προκύψουν, με την ΚΕΔ και τον Μπένετ να έχουν ήδη κλειδώσει τις προσθαφαιρέσεις που θα γίνουν.

Εξ αρχής το Sportime είχε αποκαλύψει οτι οι αλλαγές δεν θα είναι πολλές. 3-4 μάξιμουμ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, o πίνακας θα διατηρηθεί στους 26 διαιτητές, οπότε θα ανέβει ένας παραπάνω από εκείνους που θα υποβιβαστούν ή θα μείνουν τελείως εκτός, λόγω της αποχώρησης του Κουτσιαύτη λόγω του ορίου ηλικίας.

Επίσης είχε παρουσίασει ως δεδομένη την επιστροφή του Κατσικογιάννη στη Super League. H επιστροφή του Ηπειρώτη στην πρώτη κατηγορία είναι κλειδωμένη.

Από εκεί και πέρα, ως φαβορί είχε χρίσει τον Ανδριανό από την Αχαϊα. Επίσης φαίνεται πως θα είναι η δεύτερη νέα είσοδος στον πίνακα.
Άλλα δύο νέα πρόσωπα προκύπτουν από τις αξιολογήσεις. Ποιοι διεκδικούν τις δύο θέσεις; Ο Βάτσιος επίσης είναι μια περίπτωση που έχει αποκαλύψει το Sportime για επιστροφή, ενώ «παίζουν» τα ονόματα των ΜπακογιάννηΤσιάραΤζαμουτζαντώνη.

Τώρα, οι τρεις που είτε θα υποβιβαστούν, είτε θα μείνουν τελείως εκτός πινάκων, ο Αγγελάκης είναι ο Νο1 υποψήφιος, ενώ δύσκολα θα συνυπάρξουν στην Super League Καραντώνης και Μαλούτας. Οι πιθανότητες μοιρασμένες. Το σενάριο να μείνουν και οι δύο εκτός δεν επιβεβαιώνεται.

Τέλος, όσον αφορά στον Ματσούκα, όλα δείχνουν οτι ο Μπένετ θα του δώσει άλλη μια ευκαιρία, μετά την πρώτη του χρονιά στην πρώτη κατηγορία.

Εκει που ενδεχομένως να γίνουν περισσότερες αλλαγές είναι στον πίνακα των παρατηρητών. Τρεις πρώην βοηθοί και δύο πρώην διαιτητές έχουν «θέμα». Θάνος, Στυλιαράς, Μπριάκος παίζουν δυνατά για να καλύψουν κενά που θα προκύψουν.

Όσον αφορά τώρα στην ανάρτηση τους, είναι σίγουρο οτι θα γίνει το δεύτερο 15ήμερο του Ιουνίου και πιθανότατα το τελευταίο 10ήμερο.

Αναμονή…

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2023 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST